Brezplačni programi

     
 

  Vzorec načrtovanje brezplačni programi

  Valentina , brezplačno modno oblikovanje programske opreme. Odprtokodna vzorec izdelavo programske opreme. Ta programska oprema omogoča ustvarjanje vzorec uporabe standardnih glede velikosti tabel ali niz posameznika meritev. To združuje nove tehnologije s tradicionalnimi metodami, da ustvarite edinstveno orodje za izdelavo vzorcev. Vzorec priprava je sistem vzorca izdelavo kjer so dolžine in položaji vrstic vzorca izračuna z uporabo matematičnih formul. Te formule so odvisni od niza meritev telesnih bodisi od standardne številke ali iz meritev posameznika.   Vzorec Čarovnik Kako Design Your Own Vzorci Natisni polne velikosti na Your Home Printer Wizard vzorec je enostaven za vas, da oblikujete svoje lastne umetnosti in obrti vzorce. Vključuje 100 brezplačnih vzorcev! Lahko jih vodijo samo za težaven. Takoj pripraviti popolne oblike iz vzorca čarovnik je v linijo, pravokotnik, krog, ločnih in krivulj orodja, ki jih lahko popolnoma pritegnejo s samo nekaj kliki z miško.Potem, če želite spremeniti obliko, lahko preprosto kliknite in povlecite okoli.
       
  PAD Vzorec Oblikovanje Z vmesnik je preprost za uporabo, PAD Pattern Design ponuja inovativne funkcije, ki vam omogočajo uporabo najmočnejših orodij za oblikovanje vzorcev, razvrščanje, obdelavo, množično prilagajanje in po meri krojenje. PAD je zelo primeren za industrijsko oblikovanje vzorcev in izdelavo zahtevnih oblačil.PAD sproščanje ustvarjalno moč poklicnih oblikovalcev vzorcev, ki so jih opremiti z najboljšimi orodji CAD ki so na voljo za industrijo.   FREE Wild Things Brezplačna programska oprema za enostavno oblikovanje in tiskanje vzorce za klobuke, torbe, obutve in drugih zabavnih stvari. Wild Things je zdaj na voljo v trgovini iPad App.
       
  Inkscape močan, brezplačno risanje Ali ste ilustrator, oblikovalec, spletni oblikovalec ali pa samo nekdo, ki mora ustvariti nekaj vektor posnetkov, Inkscape je za vas brezplačen prenos!prilagodljive risanje orodja široka slika združljivost oblika močno besedilo orodje Bezierjeva in spiro krivulje.

Naložite Inkscape končnic : Orig1. Majica pasu: Sara May Allington, Praktično Šivalni in Krojaštvo, 1917

 

  Optitex ponuja knjižnico brezplačnih prenosov tekstilnih vzorcev. Ti vzorci so bili ustvarjeni s Optitex linijo izdelkov, in so za brezplačno uporabo registriranih uporabnikov optitex.
       
  Patternade . Svetovi najlažji za uporabo vzorec studio za ustvarjanje. Uporabite naš preprost spletu vzorec redakcijsko programske opreme za oblikovanje strokovnih vzorec. Naložite si vzorec v PDF ali EPS formatu, za tiskanje in distribucijo.Vpišite vaš e-poštni naslov in poslali vam bomo povezavo do vzorca vzorca lahko igrate z   VDraw3.0 All-in-one Vector Graphic Editor Metasoft. VDraw je vse-v-enem vektor grafika urednik za izdelavo glasila, letaki, brošure, plakate, logotipe, zemljevide, koledarje, tloris, kartice in poslovne predstavitve. Prav tako obstaja veliko izboljšav in nekatere rdeče VDraw3.0 boste lahko doživeli profesionalno risanje in urejanje. Poskusite sedaj!Vzorec izpolnite VDraw ponuja številne vzorce, ki jih je mogoče uporabiti za zapolnitev risanje oblik.Obstaja približno 50 vgrajenih vzorcev in celotna zbirka simbol. Vzorec izpolnite VDraw vam omogoča, da določite barvo ozadja, izpolnite barvo in vstavite barvo dva, širina vzorec in višino vzorec, itd