Brezplačni programi

     
 

  Učenje jezikov brezplačni programi

  ABAEnglish Odkrijte, kako zabavno je, da se učijo angleško z ABA je izključno films.From že prvi dan se boste naučili govoriti angleško tekoče in izgovori angleščino kot native.   Byki Express je na voljo tudi brezplačno programsko opremo, jezikovno učenje in odličen način, s katerim bi začeli učenje tujega jezika. To določa osnove in jih seznani z vašo novo jezika hitro. Z nadgradnjo na Byki Deluxe, boste dobili dostop do celotne zbirke dodatnih in napredne funkcije, vključno z MP3 avdio, napredne izgovorjavo praksi, in privlačne igre jeziku učenje.
       
  EasyWords je brezplačna programska oprema, ki vam pomaga zapomniti besede zelo hitro, medtem ko učenje novega jezika. Program vas vpraša več vprašanj, medtem ko boste porabili svoj čas z računalnikom, in uči, da pravi odgovor, če je vaš odgovor napačen. Prednosti Obstajajo različne ravni slovarjev v EasyWords kot najpogostejše 1000 besed v španščini, angleščini, francoščini, nemščini, nizozemščini, turška, Portugueseand švedščini, glagolskih konjugacijah v različnih časih in TOEFL / IELTS / GMAT raven spesific besedami.   busuu je največja svetovna socialna mreža za učenje jezikov. Poveži se brezplačno z rojenimi govorci po vsem svetu na svoj računalnik, tablični računalnik ali mobilni telefon.
       
  LearnWords - zelo učinkovit program usposabljanja za učenje tujih jezikov (besede, besedne zveze) na namizju (Windows 8, Vista, XP) in mobilnimi računalniki (iOS, Android, Windows Mobile, Palm OS, Symbian S60). Na kratko: 12 vaj, 22 jezikov, prepisi, izgovor, urednik, virtualna tipkovnica, ki se gibljejo od besed, načrtovanje ponovitev.LearnWords je enostavnost študija in naredi globok spomin vseh tujih besed!   Učenje z Duolingo je zabavno in zasvojenost. Zaslužite točk za pravilne odgovore, dirka s časom, in raven navzgor. Vsaka lekcija vključuje različne govor, poslušanje, prevajanje, in številnimi izzivi izbire.