Brezplačni programi

     
 

  Tattoo oblikovanje brezplačni programi

  Ustvari moj Tattoo prinaša svoj meri tatoo oblikovanje ideje do realnosti, ki vas povezuje v skupnost več kot 18.000 meri tatoo oblikovalcev z vsega sveta. Ti oblikovalci tekmujejo, da ustvarite popoln videz meri tatoo na podlagi vaših specifikacijah.   Kitajski Simbol Studio vključuje več kot 100.000 tatoo modelov, vse ustvarjene s kitajskimi ideograme. Oni priročno organizirana v več različnih kategorij, vključno s človekom in imena ženska, horoskop simboli, številke, imena živali in še več. 
       
  Naredite svoj tatoo prav tukaj v naši spletni tattoo ustvarjalca! Z našo ogromno knjižnico tatoo modelov in izrezkov, lahko uporabite ta tatoo generator za oblikovanje in tiskanje svoje tetovaže! Naše polno Knjižnica vsebuje več kot 10.000 tatoo modelov!   Tattoo Pro Software Ustvarjanje meri tatoo iz vaše slike z Tattoo Pro Software Odprite svoj pripravljen sliko. Ustvari svoj tatoo design. Ustvari svojo šablono v nekaj minutah. Ga natisnete s poceni matričnem tiskalniku, ki ga vnaprej določene velikosti ali ročno prenesti. Zahteva nobenih izkušenj. Šablona Zrcaljenje voljo. Lahko: -Create primitivne umetnosti / tribal art / -mono-barvni Tattoo Art s sencami -Create Vaš Tattoo Flash oblikovanje v največ 23 Barve zabava Programska oprema Za Tattoo umetnikov in Tattoo Lovers.
       
  The Art Of Tattoo je vaša kratka, jedrnata in prenosni eBook, ki prikazuje osnove za pridobivanje prepojeni s tiskarsko barvo. Od tatoo kože, za tatoo pištolo, da stenciling, da igle delu, ki opisuje in senčenje, The Art Of Tattoo vam ponuja tisto, kar morate vedeti. Zdaj vključuje mini galerijo tatoo modelov za začetek prakticiranja.   Tattoo ID Business Edition vam nudi vse funkcije, ki jih potrebujete za izdelavo nalepk s fiksno ali dinamično besedilo, slike in črtnih kod free download. Dinamični podatki lahko izvirajo iz različnih virov, vključno z zbirko podatkov vašega podjetja. Izdelavo nalepk za FDA, OSHA, HIBCC ali AIAG skladnosti, inventar, ladijski promet, ali črtno kodiranje za vsako avto ID ali uporabe za sledenje, označevalni pero in "post-it" tipa z začetnicami in čas / datum žig not.