Brezplačni programi

     
 

  Šola programske opreme brezplačno prenesete

  Brezplačna programska oprema za učiteljeAutodesk izobraževanje Izberite naslov, da prenesete programsko opremo za individualno rabo. Za dostop do programske opreme za svojo šolo, pojdite do institucij. Srednješolski učitelji Inspire. Engage. Pripravite se. Naslednja generacija oblikovalcev, inovatorji in ustvarjalci so vaši učenci danes. Jim pomaga uresničiti svoj potencial z brezplačnim * dostop do strokovnih oblikovanje programske opreme in ustvarjalnost aplikacij. Dodaj Autodesk orodij za osnovnega učnega načrta s pomočjo učnih sredstev preslikanih v skladu s standardi, da bi gorivo vseživljenjsko ljubezen do učenja, reševanja problemov, sodelovanja in ustvarjalnega mišljenja bistvenega pomena spretnosti za 21. kariero stoletja.   Fedena je prost in odprtokoden šola za upravljanje programske opreme, ki ima več funkcij kot informacijski študent sistema. Uporabite fedena učinkovito upravljanje študenti, učitelji, zaposlenimi, tečaje & ves sistem in postopek v zvezi z vašo institucijo.
       
  Šola Management Software brezplačne programske opreme s poudarkom na obvladovanju šolske uprave   MarvelSoft Vodstvo šole programska oprema je zasnovana za upravljanje vnaprej šole, osnovne šole, srednje šole, višje srednje šole, stanje, CBSE, ICSE, IGCSE šole.
       
  openSIS Večjezična različica rešitve za trgovino šole in visoko šolstvo podpira študentsko upravljanje življenjskega cikla iz raziskovanj, sprejemov, študentsko življenje, gradacija through upravljanje diplomantov. Integrirana s programsko opremo WordPress portala in SugarCRM. Drugi integracije na voljo.   Starehe sistem upravljanja šole združuje preprostost in učinkovitost za izjemne kakovosti.
       
  Lantiv razporejanje Studio 7 Urnik dejavnosti, tečaji, tečaji in seje z uporabo povleci in spusti. Ne skrbite konfliktov in spopadov - program vam bo povedal, ko so vsa sredstva brezplačno. Dodelitev barv do virov lažje razlikovanje med svoje redne dejavnosti. Hitro uvoz podatkov iz katere koli obstoječe baze podatkov v različnih prilagodljivih oblikah. Razveljavi vsako dejanje, če želite.   Tabla Prenos Old Version Draw z rdeče, zelene, modre in črne označevalcev. Uporabite radirko za čiščenje tablo. Z desno tipko miške kliknite na krovu, da nastavite začetno točko, nato pa začnite tipkati.Oznake na tablo, se samodejno shrani, ko se program zapre. 
       
      Virtual Mikroskop Virtual Mikroskop Posnetek Virtual Mikroskop je NASA financira projekt, ki zagotavlja simuliranih znanstveno instrumentacijo za študente in raziskovalce po vsem svetu kot del virtualnega laboratorija pobude Hubble.