Brezplačni programi

     
 

     Softver za  popravak hard diska brezplačni

       
       
       
       
  EASEUS Data Recovery Wizard Free Edition je besplatan i najbolji hard disk data recovery softver za popravak svih problema gubitka podataka, uključujući podatke izgubljene iz pada softvera, formatirana ili oštećene hard disk, virus napada, izgubljen particije i drugih nepoznatih razloga pod Windows 2000 / XP / 2003 / Vista / 2008/7. To oporaviti podatke iz formatirana particija s izvornim nazivima datoteka i skladištenja staze. Štoviše, bez data recovery software dobro radi s dinamički disk, RAID i EXT2/EXT3 datotečni sustav. A to bi moglo oporaviti 1GB podatke besplatno.   TestDisk je softver za hard disk popravak besplatno oporaviti se izgubljen particije i / ili napraviti ne-dizanje diskovi ponovno podizanje sustava.
       
  Hard Drive ScanDisk Pro je softver za tvrdi disk popravak slobodnih nalaza i popravlja greške na tvrdom disku, uključujući i klastera, fizičko i pogrešaka file location    
       
  CCleaner je program za hard disk popravak slobodne za čišćenje Windows računala. Ona štiti vašu privatnost na internetu i čini vaše računalo brže i sigurnije. Registry čistiju maknuti neiskorišten i stare stavke registra.   Napredna SystemCare je softver za tvrdi disk popravak besplatno zaštitili, popravak, čisto i optimizirati svoje računalo. To Tunes Windowsa po objavljivanju ugrađenu snagu vašeg sustava. Dramatično poboljšava oba sustava i internet performanse do 400. S jednim klikom, skenira i popravci deset problema računala i štiti vaše računalo od skrivenih sigurnosnih prijetnji.
       
  Recuva je program za računalo popravak besplatno oporavlja datoteke izbrisane iz vašeg Windows računalo, koš za smeće, digitalni fotoaparat kartice, ili MP3 player.   Unlocker Otključaj datoteka Windows neće dopustiti da izbrisati.
       
  Glary Utilities  je softver za hard disk popravak slobodnog popraviti, ubrzati, održavati i zaštititi svoje računalo.   PC Wizard   je program za hard disk popravak informatičke free sustav programa za detekciju hardvera, ali i nešto više analiza.
       
  Revo Uninstaller   vam pomaže da deinstalirati softver i uklanjanje neželjenih programa instaliranih na računalu jednostavno! Čak i ako imate problema deinstalirati i ne može ih deinstalirati iz "Windows Dodaj ili ukloni programe" Control Panel aplet.   RegSeeke   je softver za računalo popravak slobodno upravljati i očistiti vaš Windows Registry.
       
  HDD Low Level Format Tool   To može izbrisati i Low-Level Format SATA, IDE, SAS, SCSI ili SSD hard disk.    
       
  Defraggler   defragmentaciju diska prevariti cijeli tvrdi disk ili pojedinačne datoteke   HDClone Stvaranje identične 1:1 kopije tvrdih diskova i drugih medija. Kopije manje vozi na one veće za migraciju ili backup cijele instalacije, kao i za spašavanje podataka.