Brezplačni programi

     
 

    Softver za foto kolaž brezplačni

       
       
       
       
  Shape Collage je softver za foto kolaž osloboditi stvoriti sliku kolaže u manje od minute, sa samo nekoliko klikova mišem. Fotografije se automatski i inteligentno su smješteni koristeći vrlo brzo patentiranu metodu. Koristite fotografije na računalo ili s weba napraviti kolaže. Napravite kolaže na bilo koji zamisliv oblik ili formu.   ScrapbookFlair je softver za foto kolaž besplatno podijeliti svoje albume s obitelji i prijateljima. Napravite lijepe spomenar stranice iz vaše digitalne fotografije u samo nekoliko minuta. Slobodan pristup nevjerojatan pozadina, ukrasima i dizajn predložaka.
       
  EM Besplatno Fotografija Kolaž   je softver za foto kolaž slobodnog zabave i vrlo jednostavan za korištenje alat kako bi impresivne foto kolaži i digitalni albume s fotografijama. možete odabrati omiljenu fotografiju kao pozadinu, organizirati više fotografija na papiru, a zatim primijeniti operacije za njih, kao što su rotiranje, mijenjanje veličine, dodavanje okvira, mijenjanje položaja, i ​​mijenjanje overlay red, te ih spajaju u sliku s maskom predlošcima. Također možete odabrati predloške kolaž, povucite i ispustite vaše fotografije na stvaranje nezaboravnih darova i uspomene.   webGobbler je softver za foto kolaž koji vam omogućuje stvaranje foto mozaik slike iz svoje računalo. Foto mozaik slika se sastoji od sićušnih fotografija, koji su umetnuti zajedno na takav način da je, s udaljenosti, oni se stapaju zajedno stvoriti pojavu nove slike.
       
  Slika Inc stvoriti sliku skladbe pomoću slojeva i maski. Pomiješajte više fotografija zajedno, stvorili zanimljive teksture slojeve, ili dodati rub i okvir efekte na svoje slike.   Foto-Mosaik pomaže vam stvoriti mozaik-slike, koje su sastavljene od mnogo malih slika (pločice), iz svoje vlastite fotografije.

 

       
  Fusion Omogućuje spajanje nekoliko slika iste scene u jednom.   Morpheus Photo Mixer je sklapanje softver koji miješa se lica i dijelova tijela između dvije fotografije.