Brezplačni programi

     
 

  Šah brezplačni programi

  Arena je prost grafični uporabniški vmesnik (GUI) za šah. Arena vam pomaga pri analizi in igranje iger kot tudi testiranje šahovskih motorjev. Deluje na Windows XP ali novejši ali Linux z vinom 1.0 ali višjo. Arena je združljiv z Winboard protokola I, II in UCI protokol I, II. Poleg tega je združljiv z Chess960, DGT elektronski šahovnici & DGT uro XP, NOVAG citrin, Autoplayer, ICS (šah strežniki) in še veliko več.   Lucas Šahovski program ima 21 motorjev pripravljeni igrati od začetka, in z zelo različnih ravneh, od 1300 do 3000 ELO. Imate obsežen seznam izobraževanj, s katerimi bi poskušali izboljšati svoj šah: V Lucas Chess obstaja več tekmovanj, in dva od njih lahko objavite rezultate.
       
  Šah Shane je podatkovna zbirka je močan Chess Toolkit, s katerim je mogoče ustvariti velike baze podatkov, vodijo šahovskih motorjev, in igrajo priložnostne igre proti računalniku ali na spletu z Free Internet Chess Server. To je bila prvotno napisana Shane Hudson, in je dobila močno prispeval Pascal Georges in drugi.   Tarrasch je preprost računalniški šah delovna miza. Uporabite ga, da igrajo proti računalniku, analizira stališča, ustvarjanje in urejanje šah dokumentov. Tarrasch naj bi bil enostavnejši kot katera koli druga šah GUI za uporabo. Tarrasch ne omejuje svobodo. Premikanje kosov okoli sveta, nastavitev vsakem položaju, začnite igrati proti motorju po vaši izbiri bodisi z barvo iz katerega koli položaja v vsakem trenutku. Spremeniti nastavitve ure v vsakem trenutku, pojdi naprej, da si lepo časovno oviro proti motorju! Lahko tudi nastavite ure, da so vidne in deluje, ko ne igrajo motor, na ta način GUI služi kot preprost krovu, moške in ure za igro proti pravi človeški nasprotnik.
       
  Prosti Chess 2,0 zdaj na voljo brezplačen prenos! Ne zamudite nove funkcije: Visoka kakovost procesorji grafike Multicore podporo Izboljšana odpiranje sistem    ŠAHOVSKI 2012 za Windows 8/7 / Vista / XP Classic družabne igre proti računalniku z modernega uporabniškega vmesnika in intuitivno upravljanje free download. Nastavitve težavnostne za vse ravni usposobljenosti so na voljo. Aplikacija je združljiva z operacijskim sistemom Windows 8, 7, Vista in XP; 32-bitne in 64-bitne različice. Chess 2012 je na voljo v dveh izdajah. Free Edition je stroškovno brezplačno in omogoča osnovno funkcionalnost. Pro Edition ima več funkcij in zahteva nakup serijsko številko.
       
  Arasan je šahovski program za Windows, Linux in Mac OS brezplačno prenesete. Najnovejša različica je Arasan 17.4, ki je izšla oktobra 2014. Arasan ima tako avtohtone uporabniški vmesnik (samo za Windows) in šah motor, ki temelji konzola za uporabo s Winboard ali xboard. Arasan deluje tudi z Arena, drugi prosti šah vmesnik, in z UCI-združljivih programov, kot so Fritz in Chessbase.Arasan vključuje odprtje "knjigo" z več kot 500.000 potez.   Brutal Chess ima polno 3D grafiko, napreden delcev motor, in več različnih ravni inteligentni AI, ki so jih navdihnili nekoč popularne "Battle Chess", ki ga Interplay sprosti okoli 1988.