Brezplačni programi

     
 

    Risanje za otroke brezplačni programi

       
       
       
       
  Tux Paint eden najboljših brezplačno programsko opremo za risanje za otroke, je prost, nagrajene risanje program za otroke starosti 3 do 12 (na primer vrtec in K-6). Tux Paint se uporablja v šolah po vsem svetu, kot so risanje delovanja računalniškega opismenjevanja. Združuje vmesnik, enostaven za uporabo, zabaven zvočne učinke in Nič spodbuden risanke maskote who vodniki otrok, kot jih uporabljajo program.   Tux Tipkanje je risba program za otroke, da se učenje tip za otroke zabavo! Ta izobraževalni Igra prihaja z dveh različnih iger za opravljanje svoje tipkanje in imajo veliko časa počne.
       
  Tux Paint Stamps še več zabave s Tux Paint žigov   Enostavno Paint je preprosta risba programsko opremo za otroke, je to malo program, slikarstvo namenjen za poučevanje majhne otroke, ki se ukvarja z miško in se zabavajte z barvami in oblikami.
       
  Cars 2 Color   Lahko barvanje risanke autos izberete katero koli barvo, ki vam je všeč.   Risanje za otroke je brezplačna program risba za otroke z mnogimi lepimi možnostmi. Lahko pripravijo z veliko različnih pisala, lahko postavite žige na vaše risbe, ustvarite vse vrste besedilnih učinkov, in še veliko več.
       
  Povezana Kids Coloring Book  je programska risba za otroke brezplačno tisk in barva pobarvanke. Slike za mladega umetnika vrtec, kakor tudi starejši umetnik. Coloring Book je zbirka dvajsetih elektronskih pobarvanke. Ta knjiga zajema živali, cvetje, avtomobili, letala in scensko mesta.   Kea Barvanje Book  je programska risba za otroke, obstaja več kot 300 Kolorit strani za prenos, in lahko celo ustvarite svoje.