Brezplačni programi

     
 

    Risanje diagramov, sheme, vezje PCB design programi

  Multi-raven Hierarhična shema Shematski Capture je napredno vezje orodje za oblikovanje s podporo multi-lista in na več ravneh hierarhičnih shematičen free download. Ta modul DipTrace prinaša številne funkcije za vizualne in logične pin povezave. Upravljanje Cross-moduli zagotavlja, da se glavna vezja lahko enostavno pretvori v PCB, spet označeni, ali uvažajo / izvažajo iz / v druge formate EDA, CAD, in neto-seznam. Preverjanje in Spice izvoz za simulacijo omogočajo popolno analizo projekta.    JumboCAD Shematski Capture je eden od paketa JumboCAD EDA. Lahko pa ustvarite elektronski diagram lahko z njim brezplačno prenesete.Predstavljajte si, koliko krat so jih porabili za brskanje in seaching pravilno lista v času svojega oblikovanja v preteklosti, s Shematski Capture JumboCAD, si lahko ogledate na obrazcu, PCB odtis & model začimba dela takoj. Kaj morate storiti, je, da se z miško postavite na kazalec na strani, kliknite desni gumb na miški je, bo padajoči meni naj se odločite za ogled lista, odtis ali model SPICE takoj.
       
  Kaj je idealCircuit? idealCiruit je vezje simulator analogni delati s pravimi idealnih komponent brezplačno prenesti. To je natanko uporablja isto, neponovljivo in robusten algoritem kot NL5 Circuit Simulator. Vendar pa je čim bolj poenostaviti: zelo preprost in intuitiven vmesnik, manj sestavnih delov in modelov, ne fancy in zmogljive funkcije, ki so uporabni samo za posebne aplikacije. Kaj je "idealna" komponenta? Najboljši primer je idealno stikalo, z nič odpora, ko je zaprta, neskončno odpornost kadar so odprta, in trenutno preklapljanje. Drug primer: idealna dioda s podobnimi lastnostmi. Vse ostale sestavine morda ni tako "idealno", kot stikala in diode,   ProfiCAD je namenjen za risanje diagramov, sheme, diagrami vezij električnih in elektronskih kontrolnih in se lahko uporablja tudi za pnevmatiko, hidravliko in druge vrste tehničnih diagramov brezplačno prenesti.Najlažji CAD za električno napeljavo. Največja skrb je bila namenjena za ergonomijo in enostavnost uporabe. Samo mesto električne simbole v risbi in priložite žice. Ladje z več kot tisoč simbolov. Z lahkoto lahko ustvarite svoje simbole v urejevalniku simbolov ali pa jih pripravijo za vas za plačilo. Podpira avtomatsko številčenje simbolov, generacije netlists, seznamov žice, menice materiala, risanje progastega žic in dodatne napredne funkcije. 
       
  Narišite shematski> Priporočamo, da začnete svoj projekt z risanjem shematično. Čeprav ni potrebno, vam bo prihranilo čas pri oblikovanju svojega PCB brezplačno prenesete. Risanje shematični zExpressSCH Program je tako enostavno, kot dajanje komponente na strani in ožičenje nožice skupaj. Shematski se nato lahko povezano z vašo PCB datoteke, tako da je PCB ve, kaj je treba med seboj povezane. Preberite več o ExpressSCH oblikovanje PC Board> Oblikovanje 2 ali 4 plasti plošč s programom ExpressPCB je zelo preprosta.Začnite z vstavitvijo sestavnih stopinjah, nato pa jih povlecite na svoje mesto. Nato povezati nožice z oblikovanjem sledi. Če povežete shematski datoteko PCB, bo program ExpressPCB poudariti zatiči, ki naj bi žično skupaj v modri barvi. ARN več o Express   DesignSpark PCB je na svetu najbolj dostopen elektronika načrtovanje programske opreme, ki je posebej zasnovana za hitro izdelavo prototipov in obračanja svoje vezje ideje v Testable deske hitreje brezplačno prenesti. Enostaven za učenje in enostaven za uporabo, DesignSpark PCB je tukaj, da bi vaše podjetje razišče več možnosti oblikovanja - kar vodi k večji inovativnosti. V središču tega edinstvenega programske opreme, je močan EDA motor, ki vam omogoča, da zajame Shemo in oblikovanje PCB plošče in postavitve. Dostop do knjižnic on-line 80,000+ delov, instant Bill of Materials citira in povezavami na hitro preobrat prodajalci PCB s pomočjo neomejenih Gerber in ODB ++ izhodov, skupaj z dovolj od prototipa funkcionalnosti oblikovanja, da to programsko opremo nujno potrebno za impresivno baze uporabnikov več kot četrtini milijon inženirjev.
       
  SmartDraw program za električne risba stikalne sheme proste elektronska vezja Automotive Priključni Circuit Shema električne napeljave digitalnih vezij vzporedna vezja in še veliko več! Ustvarite električnih tokokrogov, shematičen.   Rešite Elec programsko opremo za risanje električnih tokokrogov diagramov neodločen in analizirati električnih tokokrogov delujejo na enosmerni ali izmenični tok - dobili dobesedno formule in vrednot za sedanje intenzivnosti in napetosti, opredeljenih v krog. - Preveri vezje, povezanih enačb. - Pripravi grafov. - Dobili enako vezje prikazano vezje
       
  Električni Control Techniques Simulator (EKTS) program za električno risbo je simulator za načrtovanje elektromehanskih sistemov. To vam omogoča, da oblikujete različne elektromehanskih sistemov, ki uporabljajo releji, časovni releji, gumbi, motorji, stikala in nekaj osnovnih mehanskih sistemov.   PSPICE analogna vezja in digitalna programska logika simulacija, načrtovanje in analizo analognih in digitalnih vezij.
       
  TinyCAD je odprtokodni program, shematični zajem za MS Windows. Uporabite TinyCAD za izdelavo strokovnih diagramov tokokroga in izvoz neto informacije seznam za vloge PCB.   LogicCircuit je izobraževalna program za oblikovanje in simulacijo logičnih vezij.
       
  KiCad je program za električna risanje EDA zbirko programske opreme za ustvarjanje profesionalnih sheme in tiskanih vezij. Ustvarite elektronskih shematskih diagramov in tiskano vezje umetnine   ProfiCAD je program za električne sheme za risanje vezja brezplačno namenjen za risanje električnih in elektronskih, shematičen, diagrame kontrolnega tokokroga in se lahko uporablja tudi za pnevmatiko, hidravliko in drugih vrst tehničnih diagramov.
       
  PCB Artist   oblikovanje lastnega vezja   idealCiruit je vezje simulator analogni delajo z resničnim idealne komponent
       
  Logisim učni pripomoček za načrtovanje in simulacijo digitalnih logičnih vezij.   FidoCadJ je zelo enostaven za uporabo urejevalnik, s knjižnico električnih simbolov in odtisa (skozi luknjo in SMD)