Brezplačni programi

     
 

     Protuvirusni brezplačni programi

       
       
       
       
  avast! , je program za brezplačen protivirusni b ključavnice virusi in vohunskimi programi, omogoča pomoč iz geek prijatelja, ščiti nakupovanje in bančništvo, vam omogoča brskanje po spletu, tako rekoč, Runs tvegane programe praktično, bloki napadi hekerjev, ščiti osebne podatke ščiti svojo identiteto, zapora nadležen SPAM, Bloki phishing prevare.   Avira AntiVir Personal , je program za brezplačno protivirusno odpravlja številne oblike škodljive programske opreme, vključno s črvi, rootkiti in dragih narečje.
       
  AVG Anti-Virus Free Edition je program za brezplačen protivirusni d etects in odstrani viruse, groženj in zlonamerne programske opreme.   Malwarebytes Anti-Malware  je program za antivirus brezplačno aktivno zaščito pred vsemi oblikami škodljivo programsko opremo.
       
  SpyBot Search & Destroy je program za brezplačno protivirusno zaščito. Ali ste videli nove orodne vrstice v brskalniku, ki jih niste namerno nameščenih? Ali vaš brskalnik crash nerazložljivo? Ali je vaša domača stran je bila "ugrabljena" (ali spremenijo brez vaše vednosti)?   Ad-Aware Brezplačen Internet Security je program za brezplačno protivirusno zaščito pred škodljivo programsko opremo in kibernetskimi grožnjami.
       
  Norman Malware Cleaner je program za brezplačno protivirusno skeniranje in očistite vaš računalnik pred virusi, trojanci in druge oblike škodljive programske opreme.

Kaj so najpogostejši simptomi okuženega računalnika?

Zamrznitev ali nenadne znova zažene - Računalnik nepričakovano obnaša pri normalni uporabi. Nenavadne posodobitve po tebi na Facebooku ali Twitterju - še posebej, ko boste kliknili na povezavo, ki se je pojavila, da ne delajo ali namestili novo aplikacijo. E-pošte niste poslali - Vaši prijatelji vam povem, da ste prejeli e-pošto niste poslali

  Comodo BOClean Anti-Malware je program za antivirus prosti odstrani Spyware, keyloggers, rootkiti. Adware, ugrabiteljev. brez odpravlja slabe vnose v register. Monitorji za sumljive dejavnosti. Ne reboot po malware odpravi.