Brezplačni programi

     
 

  Programska oprema za upravljanje s strankami

  Sladkor je popolna CRM rešitev, ki avtomatizira svoje jedro prodaje, storitve za stranke in tržne procese, s poudarkom na posamezniku   Odražajo CRM programska oprema omogoča podjetjem, da preprosto spremljate odnosov s strankami informacije, interakcije, zapiske, naloge in dogodke. Upravljanje stikov pomaga podjetjem bolje poznajo svoje stranke in zgraditi močnejše odnose s strankami.
       
  tinyManager je luč, hitro vodja stranke. zelo majhna Customer Relationship Management.   OpenCms od Alkacon Software je strokovno, enostaven za uporabo spletne strani sistem za upravljanje vsebin. OpenCms pomaga menedžerji vsebine po vsem svetu ustvariti in vzdrževati lepe spletne strani hitro in učinkovito.
       
  So-net je nov SRM-sistem, ki ga ukrajinska podjetja informacijske sisteme razvita. Ta mehka rešuje številne težave reffering k splošnemu dogovoru dejavnosti vašega podjetja in sodelovanje s strankami. To vključuje tudi število modulov, ki so potrebni za pisarniške delavce in vodstvo podjetja. Projekt je enostaven za uporabo in vzpostaviti, se lahko dodajo tudi z novimi moduli, razvitih posebej za problem, ki ga dal.   E Broadcast CRM je e-customer relationship marketing programske opreme z vgrajeno v HTML / urejevalnik besedila in e-poštni seznam upravljalnik baz podatkov, za skupinsko oddajanje 1to1 prilagodite sporočil.
       
  CRMadar 3.0 je zasnovan tako, da vam znanje, ki jih boste potrebovali za razvoj in izvajanje pametnejših strategije strank, kakor tudi povečati dobiček. To je močan programska rešitev za upravljanje odnosov s strankami, Project Management, Workflow management za mala in srednje velika podjetja. Aplikacija CRMadar omogoča upravljanje stikov, vodenje akcije in storitve za stranke.