Brezplačni programi

     
 

    Programi za zajem videa brezplačni

       
       
       
       
  CamStudio je program za zajem videa brezplačno snemanje vse zaslon in avdio dejavnost na vašem računalniku in ustvarite industrijski standard AVI video datotek in uporabo vgrajenega v SWF Proizvajalec lahko te AVIS v pusto, pomeni, pasovno širino prijazno Streaming Flash Video ( DPS).   Prvenec Video Capture je program za zajem videa brezplačno, snemanje video s spletno kamero, snemanje napravo ali zajem videa iz zaslona, zapis v bistvu karkoli, od zajem videa z webcam, vaš zaslon ali video vhodne naprave, kot so VHS rekorderjem v minutah nalaganje.
       
  Brezplačne zaslon v televizija je program za zajem videa, snemanje svojo dejavnost računalniškem zaslonu v videu. Lahko posnamete celoten zaslon ali samo nekatera področja zaslona. Video formatov v FLV in SWF ne zahteva nobene dodatne namestitve kodeki.   Photobie je program za zajem videa, slik urednik z zajemanjem napredno zaslonom in foto okvir za urejanje funkcij.
       
      taksi je program za zajem videa, zajem video zajem / zaslon orodje za snemanje 3D grafične aplikacije (kot so igre). To je mogoče posneti skoraj vsako okno aplikacijo z DirectX, OpenGL ali GDI in ustvariti AVI datoteko z uporabo katerega koli nameščene VFW kodek ali še okvirje v PNG.
       
  Greenshot je program za zajem videa prosto, hitro ustvarite galerija izbranega regiji, oknu ali celozaslonskem načinu, tako da vam lahko tudi zajemanje popolnih (pomikanjem) spletne strani iz Internet Explorerja.   Screenshot lovilca je program za zajem videa prostem, orodje za oprijemalne, manipulira, zapisovanje in delitev zaslona.