Brezplačni programi

     
 

    Programi za video snemanje brezplačni

       
       
       
       
  CamStudio je program za video snemanje brez, snemanje vse zaslon in avdio dejavnost na vašem računalniku in ustvarite industrijski standard AVI video datotek in uporabo vgrajenega SWF Proizvajalec lahko te AVIS v pusto, pomeni, širokopasovne prijazno Streaming Flash videi ( DPS).   Prvenec Video Capture je program za video snemanje brezplačno, snemanje video iz spletne kamere, naprave za snemanje ali zajem videa iz zaslona, zapis v bistvu nič od zajem videa iz spletne kamere, zaslona ali video vhodne naprave, kot so VHS rekorderjem v minutah nalaganje.
       
  Brezplačne zaslon v televizija je program za snemanje videa, snemanje svojo dejavnost računalniškem zaslonu v videu. Lahko posnamete celoten zaslon ali samo nekatera področja zaslona. Video formatov v FLV in SWF ne zahteva nobene dodatne namestitve kodeki.   Photobie je program za snemanje video posnetkov, slik urednik z zajemanjem napredno zaslonom in foto okvir za urejanje funkcij.
       
      taksi je program za snemanje, zajemanje orodje za zajem videa / zaslon za snemanje 3D grafične aplikacije (kot so igre). To je mogoče posneti skoraj vsako okno aplikacijo z DirectX, OpenGL ali GDI in ustvariti AVI datoteko z uporabo katerega koli nameščene VFW kodek ali še okvirje v PNG.
       
  Greenshot je program za snemanje videa brezplačno, hitro ustvariti screenshots za izbrano regijo, oknu ali celozaslonskem načinu, lahko zajame tudi popolne (drsenje) spletne strani iz Internet Explorerja.   Screenshot lovilca je program za snemanje videa brezplačno, orodje za oprijemalne, manipulira, zapisovanje in delitev zaslona.
       
       
  VideoPad Video Editor  je program za snemanje video brezplačno, urednik za začetnike. Povlecite in spustite video posnetke za enostavno urejanje video Uporabi učinke in prehode, prilagodite video hitrost in več. Urejanje video iz katerekoli videokamere zajem videa iz DV kamere, VHS, webcam, ali uvoz najbolj koli video format datoteke, vključno z AVI, WMV, 3GP, WMV in DivX. Polna prehodov in vizualnih učinkov več kot 50 vizualnih in učinki prehoda dodati strokovno dotik na vaše filme. Ustvariti video posnetke DVD, HD, YouTube in še več opeklina vaš film projekt na DVD za predvajanje na TV ali kot samostojen video datoteko za uživanje na spletnih in prenosnih naprav.   Windows Live Movie Maker                         je program za urejanje videa, ustvarjanja medijskih predstavitvah enostaven način. Z Windows Live Movie Maker, lahko hitro spremeni svoje fotografije in video posnetke v odličnih filmov. Dodajanje posebnih učinkov, prehodov, zvoki in opise, da bi posredovanje sporočila.
       
  Pinnacle VideoSpin  je program za snemanje videa brezplačno, mešanje video, fotografije in glasbo, preprost za uporabo.   VirtualDub  je program za snemanje videa odličen program za urejanje videa. Podpira MPEG-2, AC3, Ogg Vorbis in VBR MP3 z izvirnim stvaren.
       
  Avidemux   je program za snemanje videa za preproste kose, filtriranja in kodiranja.   AVS Video Editor   Trim, cut, split, združiti, vrtenje, premešamo posnetke. Uporabi učinke in prekrivne vstavite meniji, avdio, besedila in podnapise. Opeklina DVD / Blu-ray diski.
       
  SuperDVD Video Editor  je program za snemanje videa, c omplete urednik iz osnovnega kosa končno uredi. Ujemite Film Obrazec Webcam, digitalna kamera, TV kartico v Divx ali AVI format datotek na letenje. Uredi AVI ali Divx ali druga oblika zapisa datoteke z okvirji kontrolni izvod koli delu filma in ga shranite. Divide / Merge avdio ali vedio Stream v novo datoteko Spreminjanje hitrosti predvajanja in dodali video učinek. Popoln nadzor avdio in vedio potokov. Enostavno ustvarjanje DVD menije. Neposredno opeklina kakršni koli obliki filmov na VCD DVD.   Videolan Movie Creator  je program za snemanje videa brezplačno. urejevalnik videa od ustvarjalcev VLC Media Player. VideoLAN Movie Creator je nelinearno urejanje programske opreme za ustvarjanje video, ki temelji na libVLC in teče na Windows, Linux in Mac OS X!
       
  Sony Vegas Video Pro                       Professional video in audio editor. Uredi SD ali HD video s povleci-in-spusti funkcionalnost, miške in tipkovnice obrezovanje, in valovanja urejanje. Funkcije vključujejo ProType naslavljanje tehnologijo, multicamera orodij za urejanje, 32-bitno plavajočo vejico video procesiranje, prilagodljive postavitve okna, barvnih zagozditev, HDV / AVCHD / RED / SDI / podporo XDCAM, / V sinhronizacija za odkrivanje in popravljanje in samodejno okvir kvantizacija.   Adobe Premiere Elements                       , da vaš dom videi izgledal profesionalnih filmih.