Brezplačni programi

     
 

    Programi za video konference brezplačni

       
       
       
       
  Skype je program za video konference brezplačne, konferenčne klice. Pogovorite se z več kot eno osebo naenkrat. Skupina video klicev Catch up iz oči v oči z več osebami hkrati na video klic skupine.   ooVoo   je program za video konference prosto, skupina video klicev Catch up iz oči v oči z več osebami hkrati na video klic skupine s Skype.
       
  Google Voice in Video Chat   je program za videokonference prostem, vam omogoča, da imajo video-konference z družino. Video chat desno od Gmail, iGoogle in orkut. Videz in zvok vaš najboljši z visoko kakovostjo zvoka in videa.   Paltalk   je program za video konference brezplačno, pogovorov in video klepet z ljudmi iz celega sveta. Klepetajte iz oči v oči z do 10 prijateljev. in video konference, se lahko pridružite,
       
  BRAVIS Galaxy   je program za video konference prosto, videokonferenčna rešitev za sodelovanje s poslovnimi partnerji, sodelavci in strankami neposredno od vaši mizi. Poslovna rešitev naše videokonference programske opreme je na voljo za do 16 participiants.   Camfrog Video Chat    je program za video konference brezplačno, se pridružijo ali ustvarite lastno brezplačno webcam klepetalnicah. Zasebno Free Video & Audio poziva klic in videti svoje prijatelje v zasebni ali spoznal nekoga novega v našem uporabniškem imeniku. Video chat 1-on-1 in se pridružite video klepetalnice. Ne webcam je potrebno videti ljudi. Camfrog deluje za vse požarni zidovi, usmerjevalniki in brezžičnih omrežij. To je enostavno, da bi našli nove ljudi, da video klepet z našo uporabnikov imenik.
       
  ooVoo je program za USB kamero brez multiple video klepet stranko, video klepet z do 12 prijateljev. Pošlji kul video sporočil. Snemanje in nalaganje na YouTube. Instant Messaging.    
       
  ManyCam   je program za USB kamero, dodamo zabavne posebne učinke za vašo spletno kamero. ManyCam Studio Pro obrne ManyCam v Pro video preklopnik s prehodi in še veliko več! Nov zavihek Audio omogoča oddajanje Pro avdio in dodajte super zvočne učinke. HD Video podpora in radiodifuznih Snemanje videa in zvoka na trdi disk. Sličic na sekundo poveča učinkovitost. Slika v sliki je zdaj raztegljivo skupaj z možnostjo, da dodate 4 vire. Awesome novo video in zvočnih učinkov!   MyWebcam Oddajalec je program za USB kamero. MyWebcam je storitev, ki vam omogoča, da si ogledate vašo spletno kamero kjerkoli na svetu preko interneta in tako na mobilnem telefonu.
       
  MyCam je program za USB kamero, posnetke, snemanje video iz vašega webcam ter ravnati z njimi! Posnetek v JPEG / BMP formate. Posnemite video formatu AVI MJPEG/MP3.   Tango Tango za PC Pokliči svoje prijatelje, ki imajo Tango na svojih telefonih, tablet, ali računalnikih brezplačno!
       
  Eyeball Chat   je program za video konference brezplačno, glasovne in video klepet v živo s prijatelji in družino, vključno z večstrankarskim konference Ostanite v stiku s prijatelji in družino s pomočjo bogate prisotnosti in neposredno sporočanje Klepet s svojim AIM, Google Talk, MSN in Yahoo ! prijatelji, skupino ali osebne videokonference.   Yawcam   je program za USB kamero, objavljajo slike, posnete s spletno kamero na Net. Video streaming, slike posnetki, Vgrajeni spletni strežnik, zaznavanje gibanja, FTP-upload.
       
  WebCamImageSave je program za USB kamero, enostavna spletna kamera posnela utility, ki vam omogoča enostaven zajem še slike iz fotoaparata vsako število sekund, ki ste jih izbrali, in jo shranite v slikovne datoteke (. jpg,. png,. bmp) na vašem disk.   SplitCam je program za USB kamero webcam programsko opremo, ponuja kul učinke, webcam, ker je bolj pozitivna čustva med video klice s prijatelji! Poleg SplitCam je najlažji način, da razdeliti vaše video kamer tok.