Brezplačni programi

     
 

    Programi za urejanje glasbe brezplačni

       
       
       
       
  LMMS je program za glasbo urejanje prostem, program za sestavljanje in ustvarjanja glasbe na vašem računalniku.   Audacity  je program za urejanje glasbe brezplačno za snemanje in urejanje glasbe, digitalnih avdio formatov, vključno z WAV, AIFF in MP3. Glasba snemanje programske opreme program za brezplačno prenesete. Program za izdelavo glasbe brezplačno prenesete programsko opremo.
       
  WavePad   je program za urejanje glasbe brezplačno, m AKE in urejanje glasu, glasbe in drugih zvočnih posnetkov. Pri  urejanju zvočnih  datotek, ki jih lahko izrežete, kopirate in prilepite dele posnetkov, nato pa  dodate učinke  , kot so echo, ojačevanje in zmanjšanje hrupa. WavePad deluje kot wav ali mp3 urednik  , vendar pa podpira tudi številne druge formate datotek, vključno z VOX, GSM, WMA, real audio, au, AIS, FLAC. OGG in več za snemanje glasbe software programsko free download. Igrajte instrumentoma free software download Program.   Power Sound Editor   je program za urejanje glasbe prostem, e verything morate urediti in premešamo vaše zvoke. Lahko uporabite Power Sound Editor Brezplačno za snemanje lastne glasbe, glasu ali druge zvočne datoteke, ga urediti, ga zmešajo z drugimi zvočnih ali glasbenih delih, dodajte učinke, kot reverbov, Refren in Echo, in spali na CD, po pošti je na svetovnem spletu ali e-pošti je. Glasba snemanje programske opreme programa free download.
       
  MAGIX Music Maker   je program za urejanje glasbe brezplačno,  e Xcellent vendar kompleksnem orodjarske glasbe.   Wavosaur je program za urejanje glasbe brezplačno in urejanje glasbe, WAV urednik, predelave in snemanje zvokov, wav in mp3 datoteke. 
       
  Anvil Studio
Snemanje in urejanje multitrack MIDI in digitalni zvok.
  Easy Music Composer Prosti
Automatic skladatelj.
       
  Hammerhead Rhythm postaja             brezplačna in enostavna program, ki je podobna Roland TR-909.   Guitar Guru                                        Naučite se igrati kitaro igrajo svoje najljubše pesmi. Več o tem na akustične, električne ali bas kitare. Naučite se deli bas Bass Guru Sessions. Več kot 2000 pesmi, sedaj na voljo.
       
  REAPER                                            ustvarjanje in urejanje svojih pesmi in glasbo. Uredite več predmetov MIDI ali posnetkov skupaj v enem urejevalniku   AIMP                                             napredni multimedijski predvajalnik, ki vključuje avdio pretvornik, zajemanje in tag editor.
       
  Zulu DJ                                         program DJ, popolna rešitev za mešanje glasbe za amaterske in profesionalne DJ-ji.   OTS Gramofoni Brezplačen                        program za mešanje v realnem času za vse ljubitelje glasbe.
       
  TrakAx   je program za urejanje glasbe brezplačno , program za ustvarjanje strokovne glasbe in video mešanice na enostaven način. Ustvarite glasbene mešanice - cut vzorce, dodajte svoje vokale, mix kot DJ - Beat-ujemanje in avtomatsko crossfading vam omogočajo, da se pomešajo kot Pro.    Free Audio Editor IIS programsko opremo za urejanje glasbe brezplačno , c omplete program za urejanje za izdelavo glasbe, snemanje, vinilnih plošč in kaset na CD-ju.
       
  Virtual DJ                                                Music mešalnik z utrip uro. Program vsa orodja, ki jih potrebujete: - MP3 zbirka - Popolnoma avtomatiziran mix - Lights nadzor - Nadzorne naprave - Music Video & Karaoke   Darkwave Studio  je program za urejanje glasbe brezplačno, v irtual zvočni studio, da ustvarite svojo lastno glasbo. ES Arpeggiator - Za lahek Igranje zapleteno arpeggios Z MIDI tipkovnico. ES ControlChange Mapper - Zemljevid Change Control Dogodki enega indeksa se ​​v drugo. ES MIDI vhod - Igraj instrumenti z glasbenega tipkovnico. ES MIDI izhod - Zaporedje Zunanji MIDI Synthesizers. ES Mixer - 8 Track Stereo mešalna miza z 2 Pomožni Tracks. ES DGenR8 - Synthesize Drum Beats Z Roland TR-909 arome. ES BassHead - Top Notch Virtual analogni sintetizator z odštevanjem. ES SpatialVerb - Realistični reverb učinki zdravila nemoteno Sound. ES Stomp - Sintetiziranje To Classic Techno tolkel Kick Drum. ES Glajenje - 32x Digital Oversampling filter. ES QuadDelay - Za trippy Echo učinke.
       
  Spodbujevalnik Editor  je program za izdelavo glasbenih brezplačno c reate glasbene mešanice in jih delite na internetu   Mixxx                                                      je brezplačna, open source DJ program, ki vam daje vse, kar potrebujete za izvedbo v živo mešanice.
       
  ACID Xpress je brezplačna, verzija 10-track kislega programske opreme za glasbo snemanje, urejanje in mešanje. To je enostaven za uporabo, tudi če ste nikoli poskušala temelji na zanko ustvarjanje glasbe prej. Samo izberi nekaj zank, ki jih slikal na progi in jih predvajate. Morebitne zanke, ki jih izberete delati skupaj, ker ACID Xpress tekme tempo in smola samodejno. Ko ste pripravljeni objaviti svojo pesem ACIDplanet.com.