Brezplačni programi

     
 

   Programi za urejanje fotografij brezplačni

       
       
       
       
  Photoscape   je program za urejanje fotografij brezplačni zabavna in enostavna foto urednik programske opreme za brezplačen prenos, ki vam omogoča, da se določi in izboljšali svoje fotografije.   Windows Movie Maker XP je foto in video editor, ustvarjanje foto predstavitve, brezplačno prenesete programsko opremo.
       
  PhotoFiltre   j je program za obdelavo fotografij brezplačni popolno retuširanje slik s programom. To vam omogoča, da enostavne in napredne prilagoditve slike in uporablja širok spekter filtrov na njej   Paint.NET   je brezplačno sliko in urejanje fotografij programske opreme za računalnike, ki delujejo Windows je brezplačen, enostaven za uporabo, fotografija urednik s podporo za plasti, hitro foto optimizacijo.
       
  GIMP je prost podoba urednik fotografije, vir podoba urednik, urednik fotografije BMP, brezplačno prenesete programsko opremo.   Pinnacle VideoSpin   je fotografija urednik programske opreme za brezplačen prenos, premešamo video posnetke, fotografije in glasbo, video in foto urednik.
       
  Photo! Urednik je urednik fotografije program za brezplačno prenesete ponuja popolno zbirko orodij za urejanje slik, lahko odstranite učinek rdečih oči takoj, izboljšanje barvo slike, da smešne karikature, dodajte presenetljivo svetlobne učinke, poravnate, resample in obrežite. To vsebuje kaj digitalni fotoaparat lastnik morda morali popraviti ali izboljšati svoje fotografije. Urediti in optimizirati fotografij.