Brezplačni programi

     
 

    Programi za tehnično risanje brezplačni

       
       
       
       
  SmartDraw je program za tehnično risanje diagramov tokokroga brezplačno elektronsko vezje Automotive Priključni Circuit Shema električne napeljave digitalnih vezij vzporedna vezja in še veliko več! Ustvarite električnih tokokrogov, shematičen.   Rešite Elek je program za tehnično risanje, brezplačne programske opreme neodločen in analizirati električnih tokokrogov delujejo na enosmerni ali izmenični tok - dobili dobesedno formule in vrednot za sedanje intenzivnosti in napetosti, opredeljenih v krog. - Preveri vezje, povezanih enačb. - Pripravi grafov. - Dobili enako vezje prikazano vezje
       
  VectorEngineer je program za tehnično risanje prostem, 2D CAD sistem, prvotno razvit kot tehnični risarski program za izdelavo delovne risbe za inženiring projektov.   PSPICE analogna vezja in digitalna programska logika simulacija, načrtovanje in analizo analognih in digitalnih vezij.
       
  TinyCAD je odprtokodni program, shematični zajem za MS Windows. Uporabite TinyCAD za izdelavo strokovnih diagramov tokokroga in izvoz neto informacije seznam za vloge PCB.   LogicCircuit je izobraževalna program za oblikovanje in simulacijo logičnih vezij.
       
  KiCad je program za električna risanje EDA zbirko programske opreme za ustvarjanje profesionalnih sheme in tiskanih vezij. Ustvarite elektronskih shematskih diagramov in tiskano vezje umetnine   ProfiCAD je program za tehnično risanje prostem, ki so namenjeni za risanje električnih in elektronskih, shematičen, diagrame kontrolnega tokokroga in se lahko uporablja tudi za pnevmatiko, hidravliko in drugih vrst tehničnih diagramov.
       
  PCB Artist   oblikovanje lastnega vezja   idealCiruit je vezje simulator analogni delajo z resničnim idealne komponent
       
  Logisim učni pripomoček za načrtovanje in simulacijo digitalnih logičnih vezij.   FidoCadJ je zelo enostaven za uporabo urejevalnik, s knjižnico električnih simbolov in odtisa (skozi luknjo in SMD)
       
  Sweet Home 3D risanje programske opreme za pohištvo, kuhinja in notranje opreme, ki vam pomaga postavite vaše pohištvo v 2D in 3D pregled projektiranja. Hiša programska zasnova brezplačno prenesete.   Google SketchUp je program za tehnično brezplačno risanje, 3D modeliranje program, ki vam omogoča, da preuči svet 3D. Redecorate vašo dnevno sobo. Izumiti nov kos pohištva. Modelirati svoje mesto na Google Earth. Uporabite Google SketchUp za brezplačen prenos. Hiša programske zasnove brezplačno prenesete.
       
  Envisioneer Express   3D design software domov notranjost. Envisioneer Express, najlažji za uporabo rezidenčni program oblikovanja. Besedilo za opombe in nalepke. Dimenzije Rastline knjižnica. Ograje in portali. Steze, pločniki in dovozi. Stropi z izbiro sobo. Ograje pritrjeni na stopnicah. Stolpci. Električni elementi. Električna napeljava. HVAC elementi. Oprema. House design software free download.   CadStd Lite je program za tehnično brezplačno risanje, 3D načrtovanje prostega  programa CAD za izdelavo profesionalne kakovosti, tehnične risbe, načrti za hiše, sistem za splošno uporabo, enostaven za učenje. 
       
  MyVirtualHome 3D Home Design Software. Oglejte si svoje ideje v bližnji foto-realistične 3D   DesignWorkshop Lite Programski paket vsebuje vse, kar potrebujete za izgradnjo lastne 3D modelov za domačo oblikovanja in vizualizacije arhitekture, pokrajine, eksponati, ali kakršnih koli prostorskega načrtovanja
       
  Dia je program za risanje diagramov vsestranski in enostaven za uporabo brezplačnega urejevalnika diagram. Dia je program za ustvarjanje tehničnih diagramov. Dia je uporaben za risanje UML diagramov, omrežne zemljevidi in diagrami poteka.   yed je program za risanje diagramov, ki se lahko uporablja za hitro in učinkovito ustvarjanje kakovostne diagramov. Ustvarite diagrame ročno ali uvozite zunanje podatke za analizo. Strokovne diagrami, hitro in enostavno.
       
  Diagram Designer je program za risanje diagramov preprosto vektorsko grafiko editor za ustvarjanje diagramov poteka, UML razrednih diagramov, ilustracij in diaprojekcij.   EDraw miselni vzorec je vektor-osnova um kartiranje programske opreme z bogatimi primeri in predloge, ki bi bilo enostavno za ustvarjanje miselne vzorce, izmenjava idej, diagrame, projekt časovnico, življenjsko načrtovalec, SWOT analize in skic.
       
  VectorEngineer je program za tehnično risanje prostem, 2D CAD sistem, prvotno razvit kot tehnični risarski program za izdelavo delovne risbe za inženiring projektov.   Postopek Modeler orodje za risanje diagramov poslovnih procesov za Windows in dlančnike.
       
  Električni Control Techniques Simulator (EKTS) program za električno risbo je simulator za načrtovanje elektromehanskih sistemov. To vam omogoča, da oblikujete različne elektromehanskih sistemov, ki uporabljajo releji, časovni releji, gumbi, motorji, stikala in nekaj osnovnih mehanskih sistemov.   Ashampoo 3D CAD Architecture 3 je program za tehnično risanje prostem, za risanje načrtov združuje enostavno rokovanje s strokovnimi vrhunskih CAD funkcij. Boste hitro ustvarite natančne modele, 3D pogled, arašidi načrte in sezname za vsa vaša gradnjo in opremo projekte. Notranje opremljanje z velikimi katalogi vsebujejo predmete, teksture in materiale. 2D in 3D pogledi.