Brezplačni programi

     
 

    Programi za spletni radio internet brezplačni

       
       
       
       
  Screamer Radio je brezplačna program za spletno Radio Free proste predvajalnik za poslušanje radia na internetu. Prenesite in enostavno poslušati koli od več kot 4000 regionalnih in internetnih radijskih postaj danes.   Nexus Radio   je brezplačna program za spletno prosto radijsko iskanja in poslušajte več kot 15 milijonov skladb neposredno na vaš PC ali poslušati in snemanje več kot 11.000 + radijskih postaj brezplačno! Lahko predvajate skladbe neposredno v Nexus Radio, ali prenos pesmi na vaš iPod / iPhone ali katere koli druge multimedijske naprave truda.
       
  Spotify  je nov način za poslušanje glasbe Oglejte si zgodbo o Spotify Milijoni skladb, kadarkoli želite. Samo iskanje za to v Spotify, nato pa jo igrajo. Pomagaj si karkoli želite, kadarkoli želite. In ker ima glasba v živo, ni treba čakati prenose in brez velike dent v vašem trdem disku.   RadioSure je brezplačna program za internet radio sprostiti več kot 17.000 postaj v paketu. Podpira večina radijskih formatov internet - MP3, WMA, OGG Vorbis, AAC + in tako naprej. Hitro in zanesljivo iskanje vaših priljubljenih radijskih postaj. Gladko preklapljanje med postajami, vključno Crossfade učinek. Snemanje kaj poslušate in njegovo pakiranje v ločene pesmi datotek. Hkratno snemanje več postaj.
       
  phonostar-Player je brezplačna program za spletno radijsko prost spletni radio predvajalnik in snemalnik z več kot 4000 postaj. radijskih oddaj Snemanje ali pesmi neposredno v MP3 in poslušate pozneje znova in znova.   Last.fm Scrobbler glasbene priporočila, ki temeljijo na tisto, kar imate radi, z malo twist nekaj drugačnega. Koncerti ne boste zamudili nobenega koncert. Ki temelji na vaš okus, Last.fm vam priporoča dogodkov in festivalov. Radio Poslušajte neskončne prilagojenih radijskih postaj, ki temeljijo na umetnika, oznake - ali celo okus prijatelja! Ljudje Povežite se z 'glasbenih sosedi "- ljudi, ki radi isto glasbo kot ti.
       
  Free Music Zilla prvo orodje, specializirano za socialno glasba downloading, vam omogoča, da prenesete brezplačno mp3/music/song iz imeem, last.fm Pandora, MySpace in skoraj vse socialne glasbenih storitev. Free Music Zilla - vam omogoča, da dobite brezplačno glasbo iz velike glasbene knjižnice v socialnem glasbeno storitev. To je enostaven za uporabo in slišim-in-get orodje, od katerega lahko pridobite neomejeno gori mp3/music/songs.   Readon TV Movie Radio Player je brezplačna program za spletno radijsko brezplačno gledali televizijo na prostem internetu in poslušati več tisoč TV, LIVE šport, filme in radijske postaje po vsem svetu brezplačno prenesete programsko opremo.