Brezplačni programi

     
 

    Programi za snemanje zaslona računalnika

       
       
       
       
  CamStudio je program za snemanje zaslonu brezplačno snemanje vse zaslon in avdio dejavnost na vašem računalniku in ustvarite industrijski standard AVI video datotek in uporabo vgrajenega SWF Proizvajalec lahko te AVIS v pusto, pomeni, širokopasovne prijazno Streaming Flash videi ( DPS).   Prvenec Video Capture je program za snemanje brez zaslona, snemanje video iz spletne kamere, naprave za snemanje ali zajem videa iz zaslona, zapis v bistvu nič od zajem videa iz spletne kamere, zaslona ali video vhodne naprave, kot so VHS rekorderjem v minutah nalaganje.
       
  Brezplačne zaslon v televizija je program za snemanje zaslonu, posnemite dejavnost računalniškem zaslonu v videu. Lahko posnamete celoten zaslon ali samo nekatera področja zaslona. Video formatov v FLV in SWF ne zahteva nobene dodatne namestitve kodeki.   Photobie je program za snemanje zaslonu, slika urednik z zajemanjem napredno zaslonom in foto okvir za urejanje funkcij.
       
      taksi je program za snemanje zaslona, kapitan orodje za zajem video / zaslon za snemanje 3D grafične aplikacije (kot so igre). To je mogoče posneti skoraj vsako okno aplikacijo z DirectX, OpenGL ali GDI in ustvariti AVI datoteko z uporabo katerega koli nameščene VFW kodek ali še okvirje v PNG.
       
  Greenshot je program za snemanje brezplačen zaslon, hitro ustvarite galerija izbranega regiji, okno ali celozaslonski, tako da vam lahko tudi posnamete popoln (drsenje) spletne strani iz Internet Explorerja.   Screenshot lovilca je program za snemanje zaslonu brezplačno, orodje za oprijemalne, manipulira, zapisovanje in delitev zaslona.