Brezplačni programi

     
 

    Programi za snemanje zaslona računalnika brezplačni

       
       
       
       
  CamStudio je program za snemanje namizja brezplačno snemanje vse zaslon in avdio dejavnost na vašem računalniku in ustvarite industrijski standard AVI video datotek in uporabo vgrajenega v SWF Proizvajalec lahko te AVIS v pusto, pomeni, pasovno širino prijazno Streaming Flash Video ( DPS).   Prvenec Video Capture je program za snemanje brez namizja, snemanje video iz spletne kamere, naprave za snemanje ali zajem videa iz zaslona, zapis v bistvu nič od zajem videa iz spletne kamere, zaslona ali video vhodne naprave, kot so VHS rekorderjem v minutah nalaganje.
       
  Brezplačne zaslon v televizija je program za snemanje namizja, posnemite dejavnost računalniškem zaslonu v videu. Lahko posnamete celoten zaslon ali samo nekatera področja zaslona. Video formatov v FLV in SWF ne zahteva nobene dodatne namestitve kodeki.   Photobie je program za snemanje namizja, slike editor z zajemanjem napredno zaslonom in foto okvir za urejanje funkcij.
       
      taksi je program za snemanje namizja, kapitan orodje za zajem video / zaslon za snemanje 3D grafične aplikacije (kot so igre). To je mogoče posneti skoraj vsako okno aplikacijo z DirectX, OpenGL ali GDI in ustvariti AVI datoteko z uporabo katerega koli nameščene VFW kodek ali še okvirje v PNG.
       
  Greenshot je program za snemanje free namizje, hitro ustvarite galerija izbranega regiji, oknu ali celozaslonskem načinu, lahko zajame tudi popolne (pomikanjem) Spletne strani iz Internet Explorerja.   Screenshot lovilca je program za snemanje brez namizja, orodje za oprijemalne, manipulira, zapisovanje in delitev zaslona.