Brezplačni programi

     
 

    Programi za rezanje glasbe brezplačno 

       
       
       
       
  WavePad Znamka je program za rezanje glasbe brezplačno urejanje glas in drugih zvočnih posnetkov, snemanje in urejanje mp3, glasbe in drugih zvočnih datotek, dodajte učinke, zmanjševanje šuma, VST.    Power Sound Editor je program za rezanje glasbe brezplačno uredite in premešajte vaše zvokov, snemanje lastne glasbe, glasu ali druge zvočne datoteke, ga urediti, ga zmešajo z drugimi zvočnih ali glasbenih delih, dodajte učinke, kot reverbov, Refren in Echo, in spali na CD-ju. 
       
  Audacity  je program za rezanje Glasba Proste avdio snemalnik in urejevalnik slik, snemanje zvoka, spremeniti trakovi in zapisov v digitalne posnetke ali CD-jev, Edit Ogg Vorbis, MP3, WAV ali AIFF zvočnih datotek, Izrezovanje, kopiranje spoj ali mešanica zvokov skupaj, spremenite hitrost ali višino tona posnetka.   Free MP3 Cutter in urednik je program za rezanje glasbe brezplačno c UZ in urejanje MP3 in WAV datoteke.
       
  Power Sound Editor je program za rezanje glasbe brezplačne e verything morate urediti in premešamo vaše zvoke.   Eahoosoft Free MP3 Cutter Joiner   je program za rezanje glasbe brezplačno c UZ in se pridružijo MP3 datotek na preprost način
       
  Moč MP3 Cutter (MP3 Sound Cutter) je program za rezanje glasbo brezplačno lahko izrežete MP3 ali WAV odsek od MP3 in WAV formate.