Brezplačni programi

     
 

    Programi za pretakanje streaming videa brezplačno

       
       
       
       
  BroadCam Video Streaming Software je program za pretakanje video brezplačno Stream & Video Broadcast preko interneta. Dodajte živo ali video posnetek na vašo spletno stran obkladek in video tok za Internet Video potokov igrajo v vseh priljubljenih brskalnikov, ki se oddajajo iz spletne kamere ali video vhod.   PeerStreamer je program za pretakanje video brezplačno, je open source okvir P2P Media Streaming napisana v C, ki je nastal kot del NAPA-VINO evropskega raziskovalnega projekta. To vključuje pretakanje motor za učinkovito distribucijo medijskih tokov, aplikacije vir za ustvarjanje kanalov in igralec aplikacij za vizualizacijo tokov.
       
  FreeCast je program za pretakanje video brezplačno, Java aplikacijo, ki omogoča pretakanje peer-to-peer. Omogoča toka, ki se oddajajo v velikem številu poslušalcem navadno DSL priključka.   Tok ~ 2 ~ Stream je program za pretakanje video brezplačno, naslednja generacija Pretakanje. Stream-2-Stream izvaja multicast +, pretakanje protokol naslednje generacije. Multicast + je bolj učinkovito in potrebuje manj pasovne širine kot neposredni streaming (npr. Shoutcast / Icecastov).
       
  P2P-Radio je program za pretakanje video brezplačno, Peer to Peer Pretakanje. P2P-Radio je program, ki lahko distribuira avdio in video (MP3/Ogg Vorbis / nSv) preko interneta na način, peer-to-peer. Možno je, da ustvarite svojo internetno radijsko postajo s P2P-Radio!

P2P-Radio je programirana v Java in deluje na operacijskem sistemu Windows, Mac OS X, Linux in mnogih drugih sistemov.

 

  Trevbus je program za pretakanje video brezplačno, si izdajatelj televizijskega programa ali proizvajalec v nastajanju? Ali imate sporočilo, ki ga želijo slišal? Je mainstream mediji boste dobili dol?
       
  VideoTyrant  je program za pretakanje video brezplačno, ki omogoča pretakanje videa prek omrežja Bit-Torrent. Ta program ne zahteva posebej kodirane torrente ali kaj podobnega. To je GUI za Azureus vse z močjo, da tok.   GoalBit je brezplačen open source video streaming platforma, primerna za distribucijo visoko pasovno širino v živo video vsebin vsem ohranjanju njene kakovosti. Kaj lahko storite z Goalbit Media Player. Predvajanje in snemanje video GoalBit potokov na spletu. Živa oddaja sami.