Brezplačni programi

     
 

     Programi za popravilo trdega diska brezplačni

       
       
       
       
  Udobnost novice regres čarovniški Free Edition je brezplačna in najboljše trdi disk obnovitev podatkov programske opreme za popravilo vseh težav izgubo podatkov, vključno s podatki izgubili iz programske nesreči, formatirane ali poškodovane trdega diska, napad virusa, izgubljenih particije in drugih neznanih razlogov v skladu z Windows 2000 / XP / 2003 / Vista / 2008/7. To izterja podatkov iz formatirane particije z izvirnimi imeni datotek in shranjevanje poti. Poleg tega je prost novice regres software deluje tudi pri dinamični disk, RAID in EXT2/EXT3 datotečnega sistema. In lahko izterja 1GB podatke brezplačno.   TestDisk je program za trdi disk popravilo brezplačno izterjavo izgubljenih, predelne stene in / ali se ne škorenj diski spet zagonski.
       
  Trdi disk ScanDisk Pro je program za popravilo trdega diska prostih najdb in določa napake na trdem disku, vključno z gručo, fizično in napak lokaciji slika    
       
  CCleaner je program za popravilo trdega diska prost za čiščenje vaš Windows PC. Varuje vašo zasebnost na spletu in naredi vaš računalnik hitrejši in bolj varen. Registry Cleaner odstrani neuporabljene in stare vnose v register.   Napredno SystemCare je program za trdi disk popravilo brezplačno zaščito, popravilo, čisti in optimizirate vaš računalnik. To Tunes sistema Windows s sprostitvijo vgrajeno moč vašega sistema. Dramatično izboljša oba sistema in delovanje interneta za do 400. Z enim klikom, da skenira in popravila deset PC težave in ščiti vaš PC iz skritih varnostnih groženj.
       
  Nazaj ukrivljen je program za popravilo računalnika brezplačno izterja izbrisanih datotek iz vašega računalnika z OS Windows, koš, digitalni fotoaparat kartico ali predvajalnik MP3.   Odkleniti Odklepanje datoteke Windows ne bo pustil izbrisati.
       
  Blesteč Utilities  je program za popravilo trdega diska prosto določi, pospeši, ohranitev in zaščito vašega računalnika.   PC Wizard   je program za reparaturno trdi disk informacije brezplačno poslovni sistem za zaznavanje strojne opreme, ampak tudi nekaj več analiza.
       
  Revo Uninstaller   vam pomaga, da odstranite programsko opremo in odstranite neželene programe nameščene na vašem računalniku enostavno! Tudi če imate težave odstraniti in jih ni mogoče odstraniti z "Windows Dodaj ali odstrani programe« na nadzorni plošči programčka.   RegSeeke   je program za popravilo računalnika brezplačno vodenje in čiščenje vašega Windows registra.
       
  HDD Low Level Format Tool   je mogoče izbrisati in nizko stopnjo Oblikujte SATA, IDE, SAS, SCSI ali SSD trdi disk.    
       
  Defraggler   Defragmentiranje diska odmrzniti celoten trdi disk ali posamezne datoteke   HDClone Ustvarjanje enakih 1:01 kopije trdih diskov in drugih medijev. Kopije manjše pogoni na večjih za selitev ali varnostno kopiranje celotne naprave, kakor tudi za reševanje podatkov.