Brezplačni programi

     
 

     Programi za popravilo računalnika brezplačni

       
       
       
       
  CCleaner je program za popravilo računalnika prost za čiščenje vaš Windows PC. Varuje vašo zasebnost na spletu in naredi vaš računalnik hitrejši in bolj varen. Registry Cleaner odstrani neuporabljene in stare vnose v register.   Napredno SystemCare je program za popravilo računalnika brezplačno zaščito, popravilo, čist in optimizirate vaš računalnik. To Tunes sistema Windows s sprostitvijo vgrajeno moč vašega sistema. Dramatično izboljša oba sistema in delovanje interneta za do 400. Z enim klikom, da skenira in popravila deset PC težave in ščiti vaš PC iz skritih varnostnih groženj.
       
  Najeti je Boot CD je program za popravilo računalnika, zbiranje odprtokodne obnovo podatkov, backup, in anti-malware utilities, zbranih v bootable CD. Zasnovan za uporabnike operacijskega sistema Windows, program odlično orodje za izterjavo od skorumpiranih naprav OS in sorodnih vrst napak.

Na CD-ju so priljubljeni pripomočki, kot Avira Antivir Personal, Spybot - Search and Destroy, in celo RootkitRevealer. Lahko uporabite tudi zgoščenko treba razdeliti pogonov, pridobivanje poškodovane podatke, ali obnovite izbrisane datoteke.

   
       
  Nazaj ukrivljen je program za popravilo računalnika brezplačno izterja izbrisanih datotek iz vašega računalnika z OS Windows, koš, digitalni fotoaparat kartico ali predvajalnik MP3.   Odkleniti Odklepanje datoteke Windows ne bo pustil izbrisati.
       
  Blesteč Utilities  je program za popravilo računalnika prosto določi, pospeši, ohranitev in zaščito vašega računalnika.   PC Wizard   informacijski sistem program za odkrivanje strojne opreme, ampak tudi nekaj več analiz.
       
  Revo Uninstaller   vam pomaga, da odstranite programsko opremo in odstranite neželene programe nameščene na vašem računalniku enostavno! Tudi če imate težave odstraniti in jih ni mogoče odstraniti z "Windows Dodaj ali odstrani programe« na nadzorni plošči programčka.   RegSeeke   je program za popravilo računalnika brezplačno vodenje in čiščenje vašega Windows registra
       
  HDD Low Level Format Tool   je mogoče izbrisati in nizko stopnjo Oblikujte SATA, IDE, SAS, SCSI ali SSD trdi disk.   Udobnost CleanGenius Za Windows  je program za računalnik popravilo prosti optimizacijo sistema Windows, da pospeši, čiščenje in popravila PC računalnik.
       
  Defraggler   Defragmentiranje diska odmrzniti celoten trdi disk ali posamezne datoteke   HDClone Ustvarjanje enakih 1:01 kopije trdih diskov in drugih medijev. Kopije manjše pogoni na večjih za selitev ali varnostno kopiranje celotne naprave, kakor tudi za reševanje podatkov.
       
  TestDisk je program za popravilo računalnika brez izterjavo izgubljenih, predelne stene in / ali bi non-škorenj diski spet zagonski.   Trdi disk ScanDisk Pro je program za popravilo računalnika prostih najdb in določa napake na trdem disku, vključno z gručo, fizično in napak lokaciji slika