Brezplačni programi

     
 

    Programi za podporo na daljavo in spletne sestanke na daljavo nadzor katerem koli računalniku

  TeamViewer - All-In-One Programska oprema za podporo na daljavo in spletne sestanke na daljavo nadzor katerem koli računalniku ali Mac preko spleta v nekaj sekundah ali uporabljajo TeamViewer za spletne sestanke. Ugotovite, zakaj več kot 200 milijonov uporabnikov zaupajo TeamViewer! Remote Support - ni potrebe po namestitvi na odjemalca Remote Administration - 24/7 dostop do oddaljenih računalnikov in strežnikov Remote Access - dostop do podatkov in aplikacij - kadarkoli, kjerkoli Home Office - dostop do vašega pisarniškega računalnika od doma   Zero-Config Remote Desktop Software Ammyy Admin. Najlažji način za vzpostavitev oddaljene povezave namizja. Z lahkoto lahko delite oddaljenega namizja ali nadzor nad strežnikom prek interneta z Ammyy Admin. Ne glede na to, kje ste, Ammyy Admin omogoča varen in enostaven za hiter dostop do oddaljenega namizja v nekaj sekundah. Ammyy Admin je za več kot 45 000 000 osebnih in poslovnih uporabnikov uporablja. Oddaljeno namizje povezava postane enostavno Ammyy Admin. 
       
  Daljinski Utilities je brezplačen program za oddaljen dostop z nekaj res veliko funkcij. 15 načinov povezave - poln nadzor, prenos datotek, Task Manager, Terminal itd Zapuščena in obiskoval dostop - 24/7 in na zahtevo dostop do oddaljenih računalnikih Neposredna povezava - Priključitev z uporabo IP naslov brez strežnika internetno povezljivostjo tretje osebe - Connect na osebni računalnik, ki se nahaja za požarnim zidom ali usmerjevalnikom več monitorjev podporo - Preklop med oddaljenimi monitorjev on-the-fly   Ultra VNC je močan, enostaven za uporabo in brezplačno - daljinski programska oprema pc dostop - ki lahko prikazujejo zaslon drug računalnik (preko interneta ali omrežja) na svojem zaslonu. Program vam omogoča, da z miško in tipkovnico za nadzor drugega računalnika na daljavo. To pomeni, da lahko delo na oddaljenem računalniku, kot če bi sedel pred njim, že od vaše trenutne lokacije.
       
  PuTTY je stranka program za SSH, Telnet in rlogin omrežnih protokolov. Ti protokoli so vsi uporabljajo za zagon oddaljenega sejo na računalniku prek omrežja. PuTTY izvaja konec strank tega zasedanja: konec, na kateri je prikazan seje, ne pa na koncu, na kateri se teče. V resnici Preprosto povedano: naletite PuTTY na računalniku Windows, in je povedal, da povezavo z (na primer) Unix stroj. PuTTY odpre okno. Nato je vse, kar vnesete v to okno poslal naravnost v Unix stroj, in prikaže vse UNIX stroj pošlje nazaj v oknu. Tako da lahko delo na Unix stroju, kot če bi sedel na svoji konzoli, medtem ko je dejansko sedel nekje drugje.   Predstavljamo WinSCP WinSCP je open source brezplačno SFTP odjemalec, FTP odjemalec, WebDAV stranka in SCP odjemalec za Windows. Njegova glavna naloga je prenos datotek med lokalno in na oddaljenem računalniku. Razen tega so WinSCP ponuja skripte in osnovno funkcionalnost za upravljanje datotek. 
       
  AeroAdmin - prost in enostaven daljinski programska namizje! Nastavitev oddaljenega namizja povezave v nekaj sekundah! Ne namestitev, ne nastavitev, deluje za NAT.

 

  With Remote Desktop Connection, you can connect to a computer running Windows from another computer running Windows that's connected to the same network or to the Internet. For example, you can use all of your work computer's programs, files, and network resources from your home computer, and it's just like you're sitting in front of your computer at work.
       
  Remote PC is optimized for the Android OS so it’s the perfect solution for remotely accessing and controlling your mobile device. Whether you’re travelling or simply away from your computer,you can access and control your computer at any time,from any place. With Remote PC you can handle your tasks faster and more efficiently than before!Welcome. Enjoy using your PC from your tablet. Access your PC remotely,quickly,and easily,from wherever you want.   Chrome Remote Desktop allows users to remotely access another computer through Chrome browser or a Chromebook. Computers can be made available on an short-term basis for scenarios such as ad hoc remote support, or on a more long-term basis for remote access to your applications and files.
       
  Working together? Accessing your apps from the road? Showing family videos to your friends? No problem with AnyDesk. And your data stays at home. AnyDesk is the fastest remote desktop software on the market. It allows for new usage scenarios and applications that have not been possible with current remote desktop software.   Po skoraj 25 letih razvoja, X-Win32 je najbolj vsestranski računalnik X Server za prikazovanje oddaljenih Unix in Linux namizij in posameznih vlog X. X-Win32 se pogosto uporablja v zahtevnih inženirskih oblikovne sektorje, kot sta obrambni / vesoljsko, molekularne biologije in IC design z aplikacijami, kot Cadence Virtuoso. X-Win32 ostaja najpreprostejši X11 emulator za 32- in 64-bitne Windows osebnih računalnikov. S kataloško ceno $ 285,00, je tudi najcenejša rešitev. Kliknite na spodnji gumb, da prenesete brezplačno poskusno različico X-Win32 in prejeli licenčnega ključa 30 dni.