Brezplačni programi

     
 

     Programi za otroke

       
       
       
       
  Tux Paint Tux Paint je brezplačna, nagrajene risanje program za otroke starosti 3 do 12 (na primer vrtec in K-6). Tux Paint se uporablja v šolah po vsem svetu, kot so risanje delovanja računalniškega opismenjevanja. Združuje vmesnik, enostaven za uporabo, zabavne zvočne učinke in spodbuden risanke maskote, ki usmerja otroke, kot jih uporabljajo program.   LEGO Digital Designer Z LEGO Digital Designer MINSTORMS načinu imate dostop do več sto virtualnih LEGO MINDSTORMS in tehnika elementov. Lahko oblikujete vaš naslednji model, robot iz nič, ali dokumentirati svoje ustvarjanje in delež na NXT Prijavi!
       
  Ray črke in številke Prosti , Free, zabavna uporaba izobraževalne programske opreme za otroke od 3-6. Odličen način za poučevanje abecede, števila, štetje, preprosto črkovanja, tipkovnico spretnosti in še veliko več. Enostavne, zabavne, izobraževalne igre, ki bo vaš otrok želeli igrati znova in znova. Z izbiro ZDA ali Veliki Britaniji črkovanja ..   Miselne igre 5. prostega pomnilnika igra za otroke: Ploščice skrivanje 16 identične slike, vse pomešal. Vaša naloga je, da bi našli vse enake slike.
       
  Evropska Geografija Tutor Učenje države Evrope in Afrike in držav v ZDA, je enostavno zahvaljujoč tej trio preizkušenih izobraževalnih programov.   Childsplay Childsplay je zabavna in prihranite tako, da naj majhni otroci uporabljajo računalnik in hkrati učiti jim malo matematike, črke alphabeth, črkovanja, koordinacije oko-roka itd
       
  Tux Tipkanje   Naredite učenje na vrsto za otroke zabavo!   Enostavno Paint preprost program za risanje za otroke. njegov majhen program, slikarstvo je namenjen za poučevanje majhne otroke, ki se ukvarja z miško in se zabavajte z barvami in oblikami.
       
  Cars 2 Color Paint znake iz Cars 2. Lahko barvanje risanke autos izberete katero koli barvo, ki vam je všeč.   Risanje za otroke je brezplačen program za risanje za otroke s številnimi lepimi možnostmi.
       
  Povezana Kids Coloring Book Prosti tiskanje in barvnih strani barvanje. Slike za mladega umetnika vrtec, kakor tudi starejši umetnik. Kliknite na sliko, da bo velik in ga obarvajo z vašo najljubšo programsko opremo ali ročno.   Kea Barvanje Book Kea Coloring Book je zabavno in poučno pobarvanko za otroke vseh starosti!