Brezplačni programi

     
 

    Programi za glasbo brezplačni

       
       
       
       
  LMMS                                                    je program za skladanje in ustvarjanje glasbe na vašem računalniku. Glasba mešanje programske opreme, programske free download.   Audacity                                                    brezplačna program za snemanje in urejanje glasbe, digitalnih avdio formatov, vključno z WAV, AIFF in MP3.
       
  WavePad                                           Znamka in urejanje glasu, glasbe in drugih zvočnih posnetkov. Pri  urejanju zvočnih  datotek, ki jih lahko izrežete, kopirate in prilepite dele posnetkov, nato pa  dodate učinke  , kot so echo, ojačevanje in zmanjšanje hrupa. WavePad deluje kot wav ali mp3 urednik  , vendar pa podpira tudi številne druge formate datotek, vključno z VOX, GSM, WMA, real audio, au, AIS, FLAC, OGG in še več.   Power Sound Editor                             Vse, kar potrebujete, da uredite in premešajte vaše zvoke. Lahko uporabite Power Sound Editor Brezplačno za snemanje lastne glasbe, glasu ali druge zvočne datoteke, ga urediti, ga zmešajo z drugimi zvočnih ali glasbenih delih, dodajte učinke, kot reverbov, Refren in Echo, in spali na CD, po pošti je na svetovnem spletu in ga preko e-pošte.
       
  MAGIX Music Maker                             Odlično, ampak zapleten orodjarstvo glasba.   Wavosaur                                      Wavosaur je brezplačen program za urejanje glasbe in ustvarjanja glasbe, wav editor, predelave in snemanje zvokov, wav in mp3 datoteke.
       
  Anvil Studio
Snemanje in urejanje multitrack MIDI in digitalni zvok.
  Easy Music Composer Prosti
Automatic skladatelj.
       
  Ritem postaja Hammerhead             brezplačna in enostavna program, ki je podobna Roland TR-909   Guitar Guru                                        Naučite se igrati kitaro igrajo svoje najljubše pesmi. Več o tem na akustične, električne ali bas kitare. Naučite se deli bas Bass Guru Sessions. Več kot 2000 pesmi, sedaj na voljo.
       
  REAPER                                            ustvarjanje in urejanje svojih pesmi in glasbo. Uredite več predmetov MIDI ali posnetkov skupaj v enem urejevalniku   AIMP                                             napredni multimedijski predvajalnik, ki vključuje avdio pretvornik, zajemanje in tag editor.
       
  Zulu DJ                                         program DJ, popolna rešitev za mešanje glasbe za amaterske in profesionalne DJ-jev. Glasba mešanje brezplačno programsko opremo Prenesi.   OTS Gramofoni Brezplačen                         program za mešanje v realnem času za vse ljubitelje glasbe. Glasba mešanje brezplačno programsko opremo Prenesi.
       
  TrakAx                                          program za ustvarjanje strokovne glasbe in videa meša na enostaven način. Ustvarite glasbene mešanice - cut vzorce, dodajte svoje vokale, mix kot DJ - Beat-ujemanje in avtomatsko crossfading vam omogočajo, da se pomešajo kot Pro. Glasba mešanje brezplačno programsko opremo Prenesi.   Free Audio Editor                            Celoten program za urejanje za izdelavo glasbe, snemanje, vinilnih plošč in kaset na CD-ju.
       
  Virtual DJ                                                Music mešalnik z utrip uro. Program vsa orodja, ki jih potrebujete: - MP3 baze podatkov - Popolnoma avtomatiziran mix - Lights nadzor - Nadzorne naprave - Music Video & Karaoke. Glasba mešanje brezplačno programsko opremo Prenesi.   Darkwave Studio                                Virtual zvočni studio, da ustvarite svojo lastno glasbo. ES Arpeggiator - Za lahek Igranje zapleteno arpeggios Z MIDI tipkovnico. ES ControlChange Mapper - Zemljevid Change Control Dogodki enega indeksa se ​​v drugo. ES MIDI vhod - Igraj instrumenti z glasbenega tipkovnico. ES MIDI izhod - Zaporedje Zunanji MIDI Synthesizers. ES Mixer - 8 Track Stereo mešalna miza z 2 Pomožni Tracks. ES DGenR8 - Synthesize Drum Beats Z Roland TR-909 arome. ES BassHead - Top Notch Virtual analogni sintetizator z odštevanjem. ES SpatialVerb - Realistični reverb učinki zdravila nemoteno Sound. ES Stomp - Sintetiziranje To Classic Techno tolkel Kick Drum. ES Glajenje - 32x Digital Oversampling filter. ES QuadDelay - Za trippy Echo učinke.
       
  Spodbujevalnik Editor                              Ustvarite glasbene mešanice in jih delite na internetu   Mixxx                                                      je brezplačna, open source DJ program, ki vam daje vse, kar potrebujete za izvedbo v živo mešanice. Glasba mešanje brezplačno programsko opremo Prenesi.
       
       
  Freemake Music Box iskanje glasba pesem na internetu.   Songr  Prenesite glasbo brezplačno, program, s katerim lahko iščete in prenašate glasbo pesmi enostavno in brezplačno.
       
  Lyrify  glasbene iskanja lyrics za Spotify glasbe z Lyrify.   Spotify                                            
       
  Nexus Radio  Online radio   Free Music Zilla