Brezplačni programi

     
 

     Programi za geslo

       
       
       
       
  Geslo Revealer je program za geslo prosti odkrili gesel je pripomoček, ki vam lahko pokaže največ gesel, ki so jih vnesli v vnosno polje z geslom (tisti, ki namesto skriti geslom in pokazati zvezdicam v).   Magical Jelly Bean Keyfinder je program za geslo, ki pridobi vaš ključ izdelka (tipka cd) uporablja za montažo oken iz vašega registra. Prav tako ima skupnostmi posodobljeno konfiguracijsko datoteko, ki pridobi ključe izdelkov za številne druge aplikacije. Druga značilnost je sposobnost za pridobivanje ključev izdelkov iz unbootable naprav Windows.
       
  Zvezdica Key   je program za prikazovanje geslo gesel, ki so skrite pod zvezdicam za Microsoft Word, Excel, Windows, Outlook Express in še več v eni napravi. Razkriva skrite gesla v pogovornih oknih in na spletnih straneh predelava motorja Vrhunska - gesla so takoj vrniti. Polna podpora za večjezične gesel.   FacebookPasswordDecryptor je prost, je program za geslo, da takoj obnoviti Facebook račun gesla, shranjene popularnih spletnih brskalnikih in kurirje.
       
  ProduKey je program za geslo izterjati serijsko številko vašega operacijskega sistema.   LicenseCrawler   je program za geslo najdejo serijske številke vaše nameščene programske opreme. To ne vključuje ključ izdelka Windows, ampak tudi druge serijske številke za aplikacije, kot so Nero, Office, VMWare in precej vsak drugo aplikacijo.
       
  Zip Password Finder izterja Zip arhivu gesel.   Prost PDF Unlocker  je program za geslo , ki bo odstranil geslo in omejitve na katero koli datoteko PDF, ki jih lahko prebere. Obstajata dve vrsti gesel, ki jih lahko uporabimo v obliki PDF datoteke. 1. Geslo, ki omejuje nekatere funkcije. Kot so tiskanje, kopiranje in lepljenje. To je najpogostejša vrsta. {Lastnik} 2. Geslo za odpiranje datoteke za branje. {User}