Brezplačni programi

     
 

    Programi za fotografske knjige brezplačni

       
       
       
       
  Picasa   je program za foto knjige brezplačno upravljanje, urejanje in pokazati svoje fotografije v še bolj udoben način, tako offline in na spletu - hvala za sinhronizacijo orodje Picasa Web Album.   Hofmann Digital Album   je program za fotografske knjige prosto oblikovanje digitalnih foto albumov in naročite tiskane kopije na spletu
       
  JAlbum   je program za foto knjige prosti generatorja z indeksne strani in diaprojekcije.   Foto Album Creator    je program za foto knjige z brezplačnimi FG Photo Album Creator lahko enostavno albume s fotografijami. Foto album se shranijo kot zagonsko datoteko (. Exe), tako da ne bo treba vse gledalce, da delujejo. S preprostimi kliki lahko dodate fotografije, dodajanje komentarjev na fotografijah, dodajte album dobrodošlico in končno besedilo, dodali glasbeno datoteko, ki se bo igral, ko začnete album.
       
  DigiBookShelf   je program za album s fotografijami, ki vam pomaga ustvariti digitalni foto album s pomočjo digitalne fotografije, slike in video posnetke! - Lahko pošljete vaš digitalni foto album zlahka svojim prijateljem po e-pošti! - Možno je, da delite svoje digitalne foto albume s prijatelji po vsem svetu!   FxFoto   je program za foto album, enotno orodje za organizacijo, arhiviranje, urejanje, izboljšanje in postavitev kolaži in slide kaže z vašimi fotografijami.
       
  AAA Web Album   je program za foto knjige svobodnih, zdaj si lahko ustvarite privlačne spletne albume s fotografijami iz vaših digitalnih fotografij in jih naložite na svojo spletno stran s SWGSoft je avtocesta spletni album s fotografijami - močno in enostavno orodje, da bi svoj eleganten spletnih albumov!   Arclab Thumb Studio Thumb Studio je enostaven za uporabo galerijo, sličice, Slideshow in web photo album ustvarjalca za vsakogar. Njena prav tako slike pretvornik, ki vam omogoča, da ustvarite 3 različne velikosti slik naenkrat, jih pretvorite v drugo obliko.
       
  PhotoMeister   je program za foto knjige brezplačno upravljanje, objavljanje in urejanje fotografij z digitalnim fotoaparatom, slideshows, e-pošte, foto knjige. Uvozite fotografije iz večine digitalnih fotoaparatov neposredno v vaš PC Razvrsti poskrbijo, filter in obrezati svoje fotografije in celo odstraniti rdeče oči. Pretvorbo fotografij v spletne strani, e-pošte ali ohranjevalnikov zaslona. Ustvarite Albumi slik za tiskanje ali izvoz v PDF formatu. Ustvari VCD za DVD predvajalnik za prikaz fotografij na televizorju.   Desktop Avtor Desktop Avtor je ebook elektronsko založništvo programske opreme, ki vam omogoča hitro, enostavno in profesionalno ustvarjanje in / ali prodajo obračajo strani elektronskih publikacij, kot so eBooks, eCatalogs, eBrochures, ripombe, foto albumov in še veliko več. Ustvarite DNL eBooks za Windows, Mac in Android. predstavitve, glasila, foto albumi ali trženje, e-knjig, digitalnih foto albumov.