Brezplačni programi

     
 

    Programi za foto učinki brezplačni

       
       
       
       
  Foto okvirji in učinki Prosti je program za foto učinki prostem, digitalni foto orodje, ki vam omogoča, da dodate okvirje, obrobe & filtrskih učinkov na vaše digitalne fotografije.   Funny Photo Maker   je program za foto učinki pomaga urejanje fotografij z 150 + čudovito foto okvirji, obraz Zabava in umetniškimi učinki, izvoznih fotografije v slikovno datoteko in animacijo GIF, in lahko postane vaše fotografije v umetnosti in zanimivo mojstrovina! Rich Foto okvirji: panoje, dogodki, celebraties, igre, itd Face zabavne učinke: zanimiva zvezde, živali, filmske prizore, itd prekrasen umetniških 3D foto učinki urejanja; Polne nastavitve prilagajanja; Funny izrazov.
       
  Photo! Urednik je program za foto učinki, ki jih lahko odstranite učinek rdečih oči takoj, izboljšati barvo slike, da smešne karikature, dodajte osupljive svetlobne učinke, poravnate, resample in slike pridelka. Orodje Denoise je eden izmed svetovno najbolj učinkovito odstranite svetilnost in hrup barve z digitalnimi slikami, ki v slabih svetlobnih pogojih. Prav tako boste cenili funkcije make up, ki ponuja celoten nabor retuširanje filtrov, da bi najbolje tvojih portretnih fotografij.   PhotoScape Portable je program za foto učinki zabavno in enostavno urejanje fotografij programske opreme, ki vam omogoča, da se določi in izboljšali svoje fotografije. Posebni učinki vključeni.
       
  PhotoFiltre Portable je program za foto učinki celoten program za retuširanje slik. črnilo ali mozaik učinki Ima tudi   PhotoFiltre   je program za foto učinki celoten program za retuširanje slik, urejevalnik slik in optimističen, pointilizma, puzzle učinka, več kot 100 filtrov.
       
  PhotoShine je program za foto učinki, ki vam veljajo smešno, lepa in oko-lov učinki za vaše najljubše fotografije. vam omogoča enostaven način, da bi foto kolaž z dodajanjem svojo fotografijo v različnih lepih predloge   Pixlr-o-matic je lepo, Instagram, kot aplikacija, ki vam pomaga, da vaše fotografije v nekaj posebnega. Turn vaše fotografije v cool iskal vintage in retro posnetkov! S to zabavno in enostavno temnici lahko uporabijo filtri, razsvetljavo in meje tako enostavno kot ena, dva, tri.
       
  FotoSketcher   spremeniti svoje digitalne fotografije v skico, sliko ali risbo. Več kot 20 različnih stilov so na voljo s svinčnikom skic do akvarelnimi ali oljnih slik, pero in črnilo risbe in karikature.   Foto na skici   orodje za pretvorbo fotografijo odlično skice in barva barva vode.
       
  Karikaturist    Ta kompakten in grafika software enostaven za uporabo, omogoča celo računalnik novice za ustvarjanje smešne karikature ali realistične podobe, ki se uporabljajo ustvarjalne učinke upogibanje v nekaj minutah.   Easy Photo Effects   je program za foto učinki verjetno najbolj enostaven za uporabo urejevalnik fotografij boste kdaj našli. Z enim samim klikom na gumb lahko pretvorite slike v črno-belo umetniška dela, jim vintage sepia videz ali uporablja kul film učinek.
       
  Nadzor obraz je program za foto učinki plug-in je precizno orodje za sintezo obraza izražanja, za izdelavo karikature od fotografij, in za animirani portreti mest.   Face Bolje je program za fotoučinke posebno programsko opremo za urejanje fotografij. Včasih koža obraz na fotografiji ni videti v redu. Face Bolje gladi kožo obraza na enostaven in hiter način in naredi fotografijo lepši.