Brezplačni programi

     
 

    Programi za foto kolaž brezplačni

       
       
       
       
  Shape Collage je program za foto kolaž brezplačno ustvariti sliko kolaže, v manj kot minuti z le nekaj kliki. Fotografije se samodejno in inteligentno dano pomočjo zelo hitro patenta za metodo. Uporabite fotografij na računalniku ali na spletu, da bi kolaže. Poskrbite, kolažev v vseh možnih obliki.   ScrapbookFlair je program za fotokolaž brezplačno delili vaš albumi z družino in prijatelji. Naredite lepe beležko strani iz vaših digitalnih fotografij v nekaj minutah. Brezplačen dostop do bajen Ozadja, okraskov in oblikovnih predlog.
       
  EM Brezplačne Foto Kolaž   je program za foto kolaž prosti zabavno in zelo enostaven za uporabo, orodje, da bi impresivne kolaže in digitalne foto albumi s fotografijami. si lahko izberete svojo najljubšo fotografijo kot ozadje, urediti več fotografij na papirju, nato pa se uporabljajo postopki za njih, kot so vrtenje, spreminjanje velikosti, dodajanje okvirja, spreminjajo položaj in spreminja prekrivni red, in jih združujejo v sliki z masko predloge. Prav tako lahko izberete kolaž predloge, povlecite in spustite vaše fotografije v ustvarjanju nepozabnih daril in spominkov.   webGobbler je program za foto kolaž, ki vam omogoča, da ustvarite mozaik slike, fotografije iz svojega računalnika. Fotografija mozaik slika je sestavljena iz drobnih slik, ki so opremljeni skupaj na tak način, da iz roba, se mešajo med seboj, da ustvarijo videz novo sliko.
       
  Image Inc Ustvari slikovne kompozicije z uporabo plasti in maske. Mešanica več fotografij skupaj, ustvariti zanimive teksture prekrivne, ali dodati rob okvirja in učinke na vaše slike.   Foto-Mosaik vam pomaga ustvariti mozaik slike, ki so sestavljene iz več manjših slik (ploščice), z svojimi fotografijami.

 

       
  Fusion omogoča združitev več slik iste scene v enem.   Morpheus Photo Mixer je komponiranja programsko opremo, ki meša obrazi in telesnih delov med dvema fotografijama.