Brezplačni programi

     
 

    Programi za foto efekte brezplačni

       
       
       
       
  Photo Frames & Efekti Besplatno je softver za Efekte slobodan, digitalni foto alat koji vam omogućuje da dodate okvire, granice i filtara, na vaše digitalne fotografije.   Funny Foto Maker   je program za Efekte pomaže uređivanje fotografija sa 150 + prekrasnim okviri za fotografije, lice zabave i umjetničkog djelovanja, izvoz fotografija u datoteku slike i animacije GIF, i lako pretvara vaše fotografije u umjetničkom i zanimljiv remek-djelo! Bogati okviri: plakati, događaje, celebraties, igre, itd. Suočite Zabava učinka: popularne zvijezde, životinje, filmske scene, itd. Gorgeous umjetničkih 3D Efekte uređivanje; Cijeli postavke prilagodbu, Funny izrazi.
       
  Photo! Urednik je softver za foto efektima, možete ukloniti crvene oči odmah, naglašavaju boju slike, napraviti smiješne karikature, dodali su nevjerojatne svjetlosne efekte, izravnati, resample i obrezivanje slike. Denoise alat je jedan od najboljih svjetskih učinkovito ukloniti osvjetljenje i buka u boji iz digitalnih slika izrađenih u lošim svjetlosnim uvjetima. Također ćete cijeniti Make Up alat koji nudi potpuni skup retuširanje filtre za najbolje od svoje portretne fotografije.   PhotoScape Portable je softver za Efekte zabavan i jednostavan program za uređivanje fotografija koji vam omogućuje da popraviti i poboljšati fotografije. specijalne efekte uključeni.
       
  Photofiltre Portable je softver za Efekte potpunu sliku retuširanje programa. ink ili mozaik učinci Također značajke   PhotoFiltre   je softver za Efekte potpunu sliku retuširanje programa, editor slika i optimizaciju, pointilizam, puzzle učinak, više od 100 filtera.
       
  PhotoShine je softver za foto efekata koji će vam vrijede smiješno, lijep i privlačnih učinke svoje omiljene fotografije. daje vam jednostavan način za napraviti foto kolaž dodajući svoju fotografiju u različitim lijepih predložaka   Pixlr-o-matic je lijepa, Instagram kao što je program koji će vam pomoći da napravite svoje fotografije u nešto posebno. Uključite fotografije u svjež obličje vintage i retro sjedne! S ovom zabavna i jednostavna tamnoj komori možete primijeniti i filtre, rasvjeta i granice lako kao jedan, dva, tri.
       
  FotoSketcher   pretvoriti vaše digitalne fotografije u skice, slike ili crteža. Preko 20 različitih stilova dostupne su olovka skica za akvarel i ulja na platnu, olovke i tinte crteža i crtanih filmova.   Foto skicirati   alat za pretvoriti fotografiju odličan skeč, i boje boje vode.
       
  Crtač    Ovaj kompaktan i jednostavan za korištenje grafički softver omogućuje čak i početnik računalo za stvaranje smiješne karikature ili realistične slike primjene kreativnih savijanje učinke u roku od nekoliko minuta.   Easy Photo Effects   je softver za foto efekata vjerojatno najviše jednostavan za korištenje foto urednik ćete ikada pronaći. Sa samo jednim klikom na gumb možete pretvoriti svoje slike u crno-bijelim umjetničkim djelima, dati im berba sepia izgled ili primijeniti kul film učinak.
       
  Face Kontrola je softver za Efekte plug-in je preciznost alat za lica sintezu izražavanja, za izradu karikature od fotografija, a za animirani portrete stvaranja.   Lice glatko je softver za Efekte posebnim fotografija uređivanje softver. Ponekad kože lica na fotografiji ne izgleda dobro. Lice glatko zaglađuje kožu lica na jednostavan i brz način, a čini foto ljepši.