Brezplačni programi

     
 

    Programi za diaprojekcijo brezplačno

       
       
       
       
  XnView je program za diaprojekcijo fotografij brez upravljanje multimedijskih datotek in vse možne oblike slikovnih datotek Slide show z učinki   IrfanView je program za diaprojekcijo hitra in prilagodljiva pregledovalnik slik in urednik diapozitive (shranite slideshow kot EXE / SCR ali zapišete na CD-ju).
       
  FastStone Image Viewer je program za fotografijo brez slideshow foto gledalca. Druge funkcije vključujejo visoko kakovost lupo in glasbeno slideshow z 150 + prehodne učinke, kot tudi prehode lossless JPEG, spustite učinek senčenja, slike zaznambe, podporo skener, histogram in še veliko več.   Photomania DX Brezplačno je program za diaprojekcijo, pregledovanje fotografij, katalogizacijo in urejanje - brezplačno!
       
  Pictomio je program za fotografijo slideshow spektakularno 3D foto gledalca.   Predstavljajte si, Picture Viewer je program za diaprojekcijo brezplačno, hiter, lahek foto gledalca in urednik Slideshow.
       
  PhotoMeister je program za fotografijo slideshow upravljanje, objavljanje in urejanje fotografij z digitalnim fotoaparatom na spletnih straneh, diaprojekcije, e-pošte fotografijo.   Microsoft Photo Story Ustvarjanje diaprojekcij s pomočjo digitalnih fotografij. Z enim samim klikom lahko touch-up, poljščino, ali obračanje fotografij. Dodaj osupljivih posebnih učinkov.
       
  Flash Slideshow Maker je program za fotografijo slideshow ustvariti animirani foto slide kaže s SWF datotek. Zgraditi Flash Gallery spremeniti svoje digitalne zbirke fotografij s poklicnimi predvajanje galerije s predlogami. Glasba Flash Slideshow Zgradite čudovite fotografije XML diaprojekcij in povedati svoje zgodbe z zvokom v ozadju.   Bolide Slideshow Creator je program za fotografijo slideshow ustvarjanje video diaprojekcijo z glasbo. Proizvodnja v AVI, WMV ali MKV formatov v do ločljivosti FullHD. Naredite impresivno predstavitev izdelkov za vaše poslovne partnerje.
       
  Brezplačne Photo Flash Maker je program za fotografijo slideshow oblikovanje flash diaprojekcije s fotografijami in glasbo, opeklina auto-zagon flash foto album darilo CD / DVD, vlagati v spletno stran.