Brezplačni programi

     
 

    Programi za avdio snemanje brezplačno

       
       
       
       
  LMMS                                                   je program za avdio snemanje prosti program za skladanje in ustvarjanje glasbe na vašem računalniku. Glasba mešanje brezplačno programsko opremo Prenesi.   Audacity                                                       je brezplačna program za avdio snemanje in urejanje glasbe, digitalnih avdio formatov, vključno z WAV, AIFF in MP3.
       
  WavePad                                              je program za snemanje zvoka brezplačno m AKE in urejanje zvoka, glasbe in drugih zvočnih posnetkov. Pri  urejanju zvočnih  datotek, ki jih lahko izrežete, kopirate in prilepite dele posnetkov, nato pa  dodate učinke  , kot so echo, ojačevanje in zmanjšanje hrupa. WavePad deluje kot wav ali mp3 urednik  , vendar pa podpira tudi številne druge formate datotek, vključno z VOX, GSM, WMA, real audio, au, AIS, FLAC, OGG in še več.   Power Sound Editor                                 je program za avdio snemanje prosti uredite in premešajte vaše zvoke. Lahko uporabite Power Sound Editor Brezplačno za snemanje lastne glasbe, glasu ali druge zvočne datoteke, ga urediti, ga zmešajo z drugimi zvočnih ali glasbenih delih, dodajte učinke, kot reverbov, Refren in Echo, in spali na CD, po pošti je na svetovnem spletu in ga preko e-pošte.
       
  MAGIX Music Maker                                     je program za avdio snemanje brez Odlično, ampak kompleksno orodja in ustvarjanja glasbe.   Wavosaur                                      Wavosaur je brezplačen program za urejanje glasbe in ustvarjanja glasbe, wav editor, predelave in snemanje zvokov, wav in mp3 datoteke.
       
  Anvil Studio
je program za avdio snemanje brezplačno f rom snemanje na MIDI sestavi in o okviru za urejanje, mešanje in mastering, to snemanje programske opreme ima vsa orodja, ki jih potrebujete, da bi bilo delo opravljeno.
  Easy Music Composer Prosti
Automatic skladatelj.
       
  Ritem postaja Hammerhead             brezplačna in enostavna program, ki je podobna Roland TR-909   Guitar Guru                                        Naučite se igrati kitaro igrajo svoje najljubše pesmi. Več o tem na akustične, električne ali bas kitare. Naučite se deli bas Bass Guru Sessions. Več kot 2000 pesmi, sedaj na voljo.
       
  REAPER                                            ustvarjanje in urejanje svojih pesmi in glasbo. Uredite več predmetov MIDI ali posnetkov skupaj v enem urejevalniku   AIMP                                             napredni multimedijski predvajalnik, ki vključuje avdio pretvornik, zajemanje in tag editor.
       
  Zulu DJ                                         program DJ, popolna rešitev za mešanje glasbe za amaterske in profesionalne DJ-ji.   OTS Gramofoni Brezplačen                        program za mešanje v realnem času za vse ljubitelje glasbe.
       
  TrakAx                                                  je program za avdio snemanje prosti program za ustvarjanje strokovne glasbe in video mešanice na enostaven način. Ustvarite glasbene mešanice - cut vzorce, dodajte svoje vokale, mix kot DJ - Beat-ujemanje in avtomatsko crossfading vam omogočajo, da se pomešajo kot Pro.   Free Audio Editor                                    je program za snemanje zvoka brezplačno c omplete program za urejanje za izdelavo glasbe, snemanje, vinilnih plošč in kaset na CD-ju.
       
  Virtual DJ                                                Music mešalnik z utrip uro. Program vsa orodja, ki jih potrebujete: - MP3 baze podatkov - Popolnoma avtomatiziran mix - Lights nadzora - Nadzorne naprave - Video Music & Karaoke.   Darkwave Studio                                Virtual zvočni studio, da ustvarite svojo lastno glasbo. ES Arpeggiator - Za lahek Igranje zapleteno arpeggios Z MIDI tipkovnico. ES ControlChange Mapper - Zemljevid Change Control Dogodki enega indeksa se ​​v drugo. ES MIDI vhod - Igraj instrumenti z glasbenega tipkovnico. ES MIDI izhod - Zaporedje Zunanji MIDI Synthesizers. ES Mixer - 8 Track Stereo mešalna miza z 2 Pomožni Tracks. ES DGenR8 - Synthesize Drum Beats Z Roland TR-909 arome. ES BassHead - Top Notch Virtual analogni sintetizator z odštevanjem. ES SpatialVerb - Realistični reverb učinki zdravila nemoteno Sound. ES Stomp - Sintetiziranje To Classic Techno tolkel Kick Drum. ES Glajenje - 32x Digital Oversampling filter. ES QuadDelay - Za trippy Echo učinke.
       
  Spodbujevalnik Editor                              Ustvarite glasbene mešanice in jih delite na internetu   Mixxx                                                      je brezplačna, open source DJ program, ki vam daje vse, kar potrebujete za izvedbo v živo mešanice.
       
       
  Cool Record Edit Pro  je program za avdio snemanje brezplačno m Åke kakovostnih zvočnih posnetkov iz katerega koli zunanjega vira. Cool Record Edit Pro lahko posnamete vsak zvok, ki gre skozi vsako vrstico za zvočno kartico. Na primer, lahko snemate zvok predvaja z zunanjim programom (vključno s predvajanjem internetnih oddaj in pogovorov Internet-telefonije), zvok iz mikrofona, zunanjo LP, kaseta, CD / DVD predvajalnik, AM / FM / Satellite Radio itd   Audio Snemalnik za svobodne je avdio snemanje programske opreme, ki ima sposobnost, da zajame vsak zvok, kot avdio jo multimedijski predvajalnik, internet radiodifuzijo, kasete in tako naprej igral. Posnetki so shranjeni kot format MP3/WMA/WAV/OGG, ki je pravi za vaše predvajalnik glasbe, ki si jih lahko uživate, kadar želite. Avtocesta podpira tudi snemanje urnik in nikoli ne boste zamudili vaše najljubše spletne radijskega programa.
       
      MP3myMP3 je program za avdio snemanje prosti r ecord koli sliši vaš računalnik naredi, vključno z internetom tokov. Snemanje iz kakršnih koli DirectSound združljivih Recordings zvočno kartico se shranijo. WAV ali MP3 formatu. V realnem času.