Brezplačni programi

     
 

     Programi za USB ključ

       
       
       
       
  PortableApps.com je program za USB ključ, vam omogoča, da opravljajo vse svoje najljubše aplikacije na prenosni napravi ali v oblaku diska in jih uporabite na katerem koli računalniku. Sedaj lahko imate svoj brskalnik z vsemi svojimi zaznamki in razširitve, vaše polno pisarniškega paketa, vaš urejevalnik fotografij, vso svojo glasbeno zbirko, vaših najljubših iger, vaših razvojnih orodij in še več.   Re-Enable je program za USB ključ, je bil namenjen za popravilo levo nad škodo, ki jo virusi, malware, trojanski škodo.
       
  Lupo PenSuite je program za USB ključ, brez zbirka prenosne opreme za vsakogar, vse-v-enem za vsakih potrebe popolnoma brezplačen in prenosni prevedenih v 28 jezikov, no spyware, adware ali virusov, enostaven za uporabo in za prilagoditev preko 160 programov in igre vključeno tisoče programov in iger, ki so na voljo.    
       
  PeToUSB je program za bootable USB    uporabi za oblikovanje in izdelavo bootable, USB-pomnilniški diski in USB harddisks in po želji kopiranje izhod iz uspešnega BartPE / WinPE graditi na napravo. Obstajajo možnosti za backup / restore MBR na napravi.   EasyBCD je program za bootable USB dvojina škorenj vaš PC v sekundah. Škorenj, tako v in iz USB pogonov, ISO slik, virtualnih diskov, in še več. Škorenj kjerkoli. Ustvarjanje zagonskih USB-ključi z popravila gospodarskih javnih služb, ki jih lahko vzamete s seboj kamorkoli. Zaščitite se pred katastrofo. Ustvarite vnose v škorenj v gospodarskih javnih služb za izterjavo ali varen način za pripravo na deževen dan. Neboleče urejanje. Dodati, preimenovati odstraniti, nastaviti, in preuredite vnose na muhavosti. Reševanje težkih problemov. Uporabite EasyBCD odpraviti težave Windows, nazaj gor in popravilo bootloader, in še več. Močan skriptni z NeoGrub boste imeli moč, da skrije predelne stene, zamenjati aktivne zastavami, in ustvarjanje zapletenih zagonske scenarije.
       
  uSbuntu živo Creator je program za bootable USB ustvarja prenosni, zagonski in virtualiziranih USB ključ teče Linux.   Udobnost Disk Kopiranje je program za zagonske kopije in backup vse vaše trdi disk USB, lahko pomagate z boot problemov. Vgrajen gorenja lastnosti je samodejno zagonsko ustvarjanje CD / DVD kopirati celoten disk z lahkoto. Particija copy & Disk kopija: Kopirajte eno particijo / disk v drug sektor po sektorju z zagonskim CD-ju. Sektor z izvodom sektorja fizičnega 01:01 kopij (klonov) trdih diskov & particije s 100% identično z izvirnikom.