Brezplačni programi

     
 

     Programi za USB kamero

       
       
       
       
  ooVoo je program za USB kamero brez multiple video klepet stranko, video klepet z do 12 prijateljev. Pošlji kul video sporočil. Snemanje in nalaganje na YouTube. Instant Messaging.   Camfrog Video Chat   je program za USB kamero, se pridružijo ali ustvarite lastno brezplačno webcam klepetalnicah. Zasebno Free Video & Audio poziva klic in videti svoje prijatelje v zasebni ali spoznal nekoga novega v našem uporabniškem imeniku. Video chat 1-on-1 in se pridružite video klepetalnice. Ne webcam je potrebno videti ljudi. Camfrog deluje za vse požarni zidovi, usmerjevalniki in brezžičnih omrežij. To je enostavno, da bi našli nove ljudi, da video klepet z našo uporabnikov imenik.
       
  ManyCam   je program za USB kamero, dodamo zabavne posebne učinke za vašo spletno kamero. ManyCam Studio Pro obrne ManyCam v Pro video preklopnik s prehodi in še veliko več! Nov zavihek Audio omogoča oddajanje Pro avdio in dodajte super zvočne učinke. HD Video podpora in radiodifuznih Snemanje videa in zvoka na trdi disk. Sličic na sekundo poveča učinkovitost. Slika v sliki je zdaj raztegljivo skupaj z možnostjo, da dodate 4 vire. Awesome novo video in zvočnih učinkov!   MyWebcam Oddajalec je program za USB kamero, MyWebcam je storitev, ki vam omogoča, da si ogledate vašo spletno kamero kjerkoli na svetu preko interneta in tako na mobilnem telefonu.
       
  MyCam je program za USB kamero, posnetke, snemanje video iz vašega webcam ter ravnati z njimi! Posnetek v JPEG / BMP formate. Posnemite video formatu AVI MJPEG/MP3.   Tango Tango za PC Pokliči svoje prijatelje, ki imajo Tango na svojih telefonih, tablet, ali računalnikih brezplačno!
       
  Eyeball Chat Voice in video klepet v živo s prijatelji in družino, vključno z večstrankarskim konference. Ostanite v stiku s prijatelji in družino s pomočjo bogate prisotnosti in neposredno sporočanje Klepet s svojim AIM, Google Talk, MSN in Yahoo! prijatelji, skupino ali osebno videokonference.   Yawcam   je program za USB kamero, objavljajo slike, posnete s spletno kamero na Net. Video streaming, slike posnetki, Vgrajeni spletni strežnik, zaznavanje gibanja, FTP-upload.
       
  WebCamImageSave je program za USB kamero, enostavna spletna kamera posnela utility, ki vam omogoča enostaven zajem še slike iz fotoaparata vsako število sekund, ki ste jih izbrali, in jo shranite v slikovne datoteke (. jpg,. png,. bmp) na vašem disk.   SplitCam je program za USB kamero webcam programsko opremo, ponuja kul učinke, webcam, ker je bolj pozitivna čustva med video klice s prijatelji! Poleg SplitCam je najlažji način, da razdeliti vaše video kamer tok.