Brezplačni programi

     
 

     Programi za OCR brezplačno

       
       
       
       
  Brezplačna OCR  je program Windows brezplačno OCR, vključuje Windows Installer in je zelo preprost za uporabo in podpira multi-page tiff je, dokumente, faks, kakor tudi večino vrst slikovnih vključno stisnjen Tiff je kateri motor Tesseract sama ne more prebrati.                                         ScanWiz je program za OCR zelo preprost za uporabo in podpira skeniranje v pdf in lahko shranite dokumente kot komprimirani TIFF, kot tudi mnogih drugih priljubljenih slikovnih datotek.
       
  Free Image OCR je program za OCR dopušča možnost, da priznajo besedilo, vsebovano v vsakem skeniranega dokumenta ali slike, in lahko bi bilo popolnoma nastavljiva, iskati in urejati. Ko so dokumenti, s katerimi si običajno delajo v skenirani obliki PDF ali slike, se lahko vedno zatečejo k Brezplačne slike OCR za izvedbo teh procesov. Free Image OCR ima zelo hiter motor optično prepoznavanje, in dopušča možnost, da pretvorite vsak dokument PDF v dokument z besedilom brez težav.   PDF-XChange Viewer OCR vaša podoba, ki temelji / skenirane PDF je, da bi v celoti besedilnih iskati datoteke PDF.
       
  Napredno OCR Brezplačno   je program za OCR, izvoz v skenirani obliki PDF ali slikovno datoteko TXT ali Microsoft Word. PDF OCR je preprosto orodje, ki vzame datoteko PDF, nato pa ustvari novo, ki ima dodano plast besedila, tako da je iskanje po bralnik PDF in se lahko indeksira z namizja iskalno aplikacijo, vendar je še vedno enaka pri tiskanju.   EasyScan   je program za OCR preproste slike orodje za skeniranje. EasyScan je pridobitev vmesnik za namizni optični bralnik z uporabo TWAIN standardni vmesnik zmogljivosti s tiskalniki voznikov.
       
  WinScan2PDF je program za OCR WinScan2PDF je zelo majhen (~ 40k) in prenosni program, ki vam omogoča skeniranje dokumentov in jih shranite na vaš računalnik kot PDF z uporabo katerega koli nameščen bralnik.   jOCR   Fotografiranje z besedilom območjih in jih prenese v TXT. JOCR vam omogoča, da posnamete sliko na zaslonu in pretvorbo posnete slike v besedilo. Koristno je, da oživiti zaščitenih datotek, katerih besedilo se ne more kopirati.