Brezplačni programi

     
 

     Programi za CD DVD ovitki download

       
       
       
       
  CdCoverCreator   je program za CD ovitkizajema močno orodje za ustvarjanje lastne CD zajema tako Audio in Data CD-jev. Uporabite CdCoverCreator da ustvarite prevleke, vložkov, nalepke, in celo knjižice.   coverXP Brezplačno  je program za CD ovitki zajema, je pokrov tisk nikoli ni bila tako enostavna in tako popolna, preprosto povlecite prevleke v notranjosti opreme neposredno iz vašega brskalnika in kliknite na ikono za tiskanje, bo vaš novi pokrovi treba natisniti v nekaj sekundah.
       
  UnderCoverXP   je program za CD zajema majhen program za enostavno tiskanje CD in DVD ovitki. To podpira JPEG, GIF, PNG in BMP formate in lahko samodejno obsega prednjih pokrovov, zadnjih platnic spredaj in v notranjosti, vložkov, DVD škatle, digitalne slike in CD / DVD nalepke na pravilne velikosti.   DeepBurner Brezplačno je program za CD zajema napreden in zmogljiv CD in DVD pereč paket. Odpravlja težav česar se samodejno zažene, oblikovanje in tiskanje lastne oznake in knjižic. Ste sposobni zapisati vse podatke, kopirali diska, varnostno kopiranje, ustvarite osupljive albume s fotografijami, da ISO slike in video DVD-jev s tem enostaven za uporabo strokovno programske opreme!
       
  CD in DVD Label Maker je program za CD zajema in nalepke DVD in dragulj primeru načrtovanje programske opreme, ki vam pomaga ustvariti čudovite in profesionalne CD / DVD nalepke.   DVD Slim Free je program za CD zajema preprost, enostaven za uporabo orodja za oblikovanje naslovnice všeč CD, DVD, VHS, PS1, PS2, PS3, PSP, Xbox, Nintendo Wii, BlueRay in še veliko več. Ta zajema program predvideva naslednje možnosti: Uporabite svoje slike iz svojega trdega diska, Iščem slike naslovnic na internetu.
       
  Album Cover Art Downloader je program za CD ovitki, da se bo polavtomatsko nalaganje albuma slik za vaše glasbene zbirke. Vse kar morate storiti je, da opozarjajo na koren vašega glasbenega imenika in za vsak imenik, bo program prenesete niz ustreza album zajema iz interneta.   Album Art Downloader je program za CD zajema prenos naslovnice albuma vaših najljubših albumov. To lahko poiščete več spletnih virov za albuma.