Brezplačni programi

     
 

    Programi za 3D risanje brezplačno

       
       
       
       
  Google SketchUp  je program za 3D risanje brezplačno, ki vam omogoča, da preuči svet 3D. Redecorate vašo dnevno sobo. Izumiti nov kos pohištva. Modelirati svoje mesto na Google Earth. Uporabite Google SketchUp za brezplačen prenos.   GIMP je program za 3D risanje brezplačno retuširanje, avtorja in urejanje fotografij.
       
  Inkscape je program za 3D risanje brezplačno programsko opremo, ilustracije podobno komercialnih paketov Adobe prostoročnih in Adobe Illustrator, vendar brez stroškov. Ljudje poročajo uspešno uporabo Inkscape na veliko zelo različnih projektih (spletne grafike, tehničnih diagramov, ikon, ustvarjalne umetnosti, logotipi, zemljevidi).   DrawPlus je program za 3D risanje grafike. Točne vektor program za risanje Realistični čopič, pero in svinčnik orodja, besedilo na poti - super za ustvarjalnih modelov, mešanica načine za napredne umetniške učinke. Združljiv z grafičnimi tablet. Odlično za oblikovanje spletnih grafiko in ustvarjalno projekt tiskanja.
       
  Ashampoo 3D CAD Architecture 3 je program za 3D risanje brezplačno združuje enostavno rokovanje s strokovnimi vrhunskih CAD funkcij. Boste hitro ustvarite natančne modele, 3D pogled, arašidi načrte in sezname za vsa vaša gradnjo in opremo projekte.   Envisioneer Express  je 3D modeliranje in animacijo orodje v realnem času, ki vključuje intuitivno povleci-in-spusti pristop do 3D modeliranja.   Envisioneer Express, najlažji za uporabo rezidenčni program oblikovanja. Besedilo za opombe in nalepke. Dimenzije Rastline knjižnica. Ograje in portali. Steze, pločniki in dovozi. Stropi z izbiro sobo. Ograje pritrjeni na stopnicah. Stolpci. Električni elementi. Električna napeljava. HVAC elementi. Oprema.
       
  3DCrafter ™ je 3D modeliranje in animacijo orodje v realnem času, ki vključuje intuitivno povleci-in-spusti pristop do 3D modeliranja.   CadStd Lite  je splošen namen, enostaven za učenje programa CAD / priprava za ustvarjanje profesionalne kakovosti mehanskih modelov, house načrte, načrte, diagrame in grafikone ki uporabljajo standarde ANSI risanja.
       
  DesignWorkshop Lite Programski paket vsebuje vse, kar potrebujete za izgradnjo lastne 3D modelov za domačo oblikovanja in vizualizacije arhitekture, pokrajine, eksponati, ali kakršnih koli prostorskega načrtovanja   Blender je program za 3D animacije proste in odprtokodne 3D računalniško grafiko proizvod programske opreme, ki se uporablja za ustvarjanje animirane filme, vizualne učinke, interaktivne 3D aplikacije ali video iger. Funkcije Blender vključujejo 3D modeliranje, UV razvitja, teksturiranje, vrvje in kože, tekočine in simulacijo dima, simulacija delcev, animacija, tekmo premika, sledenje kamere, zaradi česar, video urejanje in komponiranje.
       
  Sculptris Alpha je program za 3D risanje brezplačno  Sculptris je brezplačna, 3D program za digitalne kiparstvo.   Aqsis Upodabljalnik je program za 3D risanje prosti  različnih platformah, odprtokodne rešitve fotorealistične 3D upodabljanja. 
       
  Art of Illusion je program za 3D risanje brezplačno odprtokodno 3D modeliranje in upodabljanje studio.   AutoQ3D skupnost je program za 3D risanje brezplačno c omplete 3D modeliranje za uporabo računalniških podprto oblikovanje v treh dimenzijah.