Brezplačni programi

     
 

    Programi za snemanje videa brezplačno

       
       
       
       
  VideoPad Video Editor  je program za snemanje brezplačno video, urednik za začetnike. Povlecite in spustite video posnetke za enostavno urejanje video Uporabi učinke in prehode, prilagodite video hitrost in več. Urejanje video iz katerekoli videokamere zajem videa iz DV kamere, VHS, webcam, ali uvoz najbolj koli video format datoteke, vključno z AVI, WMV, 3GP, WMV in DivX. Polna prehodov in vizualnih učinkov več kot 50 vizualnih in učinki prehoda dodati strokovno dotik na vaše filme. Ustvariti video posnetke DVD, HD, YouTube in še več opeklina vaš film projekt na DVD za predvajanje na TV ali kot samostojen video datoteko za uživanje na spletnih in prenosnih naprav.   Windows Live Movie Maker                        Ustvarite mediji Predstavitve enostaven način. Z Windows Live Movie Maker, lahko hitro spremeni svoje fotografije in video posnetke v odličnih filmov. Dodajanje posebnih učinkov, prehodov, zvoki in opise, da bi posredovanje sporočila.
       
  Pinnacle VideoSpin  je program za snemanje proste video, mešanje video, fotografije in glasbo, preprost za uporabo.   VirtualDub  je program za snemanje videa odličen program za urejanje videa. Podpira MPEG-2, AC3, Ogg Vorbis in VBR MP3 z izvirnim stvaren.
       
  Avidemux   je program za snemanje videa za preproste kose, filtriranja in kodiranja.   Video Edit Master je program za snemanje videa v kakršni koli obliki AVI (DivX, xvid.itd in videov MPEG brez izgube kakovosti.
       
  SuperDVD Video Editor   je program za snemanje videa, c omplete urednik od osnovnega kosa do končnega uredi. Ujemite Film Obrazec Webcam, digitalna kamera, TV kartico v Divx ali AVI format datotek na letenje. Uredi AVI ali Divx ali druga oblika zapisa datoteke z okvirji kontrolni izvod koli delu filma in ga shranite. Divide / Merge avdio ali vedio Stream v novo datoteko Spreminjanje hitrosti predvajanja in dodali video učinek. Popoln nadzor avdio in vedio potokov. Enostavno ustvarjanje DVD menije. Neposredno opeklina kakršni koli obliki filmov na VCD DVD.   Videolan Movie Creator  je program za snemanje video brezplačno. Urejevalnik video od ustvarjalcev VLC Media Player. VideoLAN Movie Creator je nelinearno urejanje programske opreme za ustvarjanje video, ki temelji na libVLC in teče na Windows, Linux in Mac OS X!
       
  Sony Vegas Video Pro                       Professional video in audio editor. Uredi SD ali HD video s povleci-in-spusti funkcionalnost, miške in tipkovnice obrezovanje, in valovanja urejanje. Funkcije vključujejo ProType naslavljanje tehnologijo, multicamera orodij za urejanje, 32-bitno plavajočo vejico video procesiranje, prilagodljive postavitve okna, barvnih zagozditev, HDV / AVCHD / RED / SDI / podporo XDCAM, / V sinhronizacija za odkrivanje in popravljanje in samodejno okvir kvantizacija.   Adobe Premiere Elements                       , da vaš dom videi izgledal profesionalnih filmih.