Brezplačni programi

     
 

   Program meša slike transformacij med slikami

  Sqirlz Morph vam omogoča, da označite funkcije na več slik, in program meša slike, tako da je vsak element na eni sliki premika gladko do ustrezne funkcije na druge slike - tehniko, se pogosto uporablja v filmski industriji.   WinMorph je visoko zmogljivi morfij in upogibanje programske opreme. Z več kot milijon prenosov in še veliko več, razdeljenih preko PC revij in njihovih CDROMs, WinMorph ima zelo širok userbase, so bili uporabljeni v filmih, takih akcij in drugih projektov.
       
  Foto! Editor , lahko odstranite učinek rdečih oči takoj, izboljša barvo slike, da smešne karikature, dodamo osupljive svetlobne učinke, poravnajte, ponovno vzorčenje in pridelka slik. Orodje Denoise je eden izmed svetovno najbolj učinkovito odstranjevanje svetilnost in barve hrup iz digitalnih slik, ki v slabih svetlobnih pogojih. Ti bodo cenili tudi make up orodje, ki ponuja celoten nabor retuširanje filtrov, da bi si svoje portrete.   Nadzor obraz je brezplačen vtičnik za Adobe Photoshop natančno orodje obraza sintezo izražanja, za izdelavo karikature od fotografij, in za animirani ustvarjanje portreti.
       
  DeformerPro 1.0 Velika majhen grafični program, ki ga lahko osnovami slike z miško vlečenje! -developed: WinXP, VisualC ++ 6 SP6 -2 načini izvedbo: 4-točko in 3-točkovni preoblikovanje -fullscreen načinu, povečati -extremely enostavnosti uporabe   Karikaturista Ta kompakten in enostaven za uporabo grafične programske opreme, omogoča tudi računalniško novice ustvariti smešne karikature ali realistične podobe, ki se uporabljajo ustvarjalne učinke upogibanje v nekaj minutah.
       
  Morpheus Photo Morpher Prinesite svoje slike za življenje! Animirati svoje fotografije! Enostaven za uporabo Ta neverjetna slika morfij programske opreme pretvori eno osebo ali stvar v drug pred vašimi očmi!   Magic Morph 1.95b Prenos Magic Morph brezplačno na vašem računalniku in ustvarjanje presenetljivo transformacij med slikami z uporabo morfij tehniko.Magic Morph je zelo enostaven za uporabo
       
  Prosti Morphing ustvari zaporedje sličic, ki so preoblikovanje izvorne slike usmeriti podobo, ki daje videz, da je vir slike "postane" cilj. Slike morajo biti resnične barve (24 bit) in imajo enake velikosti. V programu lahko ustvarite linije (enako število v Vir in Target), ki opisujejo preoblikovanje. Morate ustvariti linijo predmetov v istem vrstnem redu na boths slik. Obstajajo različne gledanja orodja za predogled morphing.