Brezplačni programi

     
 

    Primerjalni programske opreme brezplačno prenesete

  NovaBench je naša priljubljena sestavina merilo programska oprema za Windows in Mac OS X free download. To je najbolj priročen način, da preizkusite in primerjate strojne in grafične zmogljivosti vaš sistem! Preizkusite sistem; primerjalnih CPU, RAM, trdi diski in 3D grafiko Primerjaj dosegla in komponent sistema rezultate računalnika z drugimi Share Deli in predloži svoje preverjene rezultate na svojem profilu in socialnih omrežij   Hiter, enostaven za uporabo, testiranje hitrosti računalnika in primerjalne analize.PassMark PerformanceTest vam omogoča objektivno merilo računalnik z uporabo različnih različnih testov hitrosti in primerjati rezultate z drugimi računalniki brezplačno prenesete.
       
  SiSoft Sandra je že dolgo velja za eno izmed najboljših PC merilo programske opreme na voljo brezplačno prenesete. To se pogosto uporablja pri pregledih računalniške strojne opreme za presojo hitrosti komponent, kot so procesorji, trdi diski in grafičnih kartic.Prav tako je sposoben primerjalne analize bolj nenavadnih stvari, kot so pasovno širino pomnilnika.   Mirovnik je brezplačna in hitra preizkus brskalnik, ki meri hitrost brskalnika. Kateri je najhitrejši brskalnik? Kateri je najboljši brskalnik za vas? Ugotovite, z mirovnika, prostega univerzalne testa brskalnika iz Futuremark.
       
  PassMark BurnInTest je programsko orodje, ki omogoča vse glavne podsisteme so v računalniku, ki se hkrati stresa testirali za vzdržljivost, zanesljivost in stabilnost.   Fraps je univerzalna aplikacija za Windows, ki se lahko uporablja pri igrah z uporabo DirectX ali OpenGL grafično tehnologijo. V sedanjih Fraps obliki opravlja številne naloge in se lahko najbolje opišemo kot: Benchmarking Programska oprema - Pokaži, koliko sličic na sekundo (FPS) ste dobili v kotu zaslona.Opravite meril meri in izmeri hitrost sličic med katerima koli dvema točkama. Prihranite statistične podatke na disk in jih uporabi za svoje kritike in aplikacij.
       
  Hiter, enostaven za uporabo, testiranje hitrosti računalnika in primerjalne analize. PassMark PerformanceTes ne omogoča objektivno merilo računalnik z uporabo različnih različnih testov hitrosti in primerjate rezultate z drugimi računalniki. Ugotovite, ali je vaš računalnik deluje kar najbolje.Primerjati uspešnost vaše naprave na podobne stroje. Merjenje učinka konfiguracijskih sprememb in nadgradenj.Izogibajte se plačujejo velike denarje za slabo delovanje. Naredite objektivne neodvisnih meritev, na katerih temeljijo na vašo odločitev o nakupu. Uporabite napredne preizkuse, da si sami ustvarite referenčnih scenarijev   MemTest86 je brezplačna, temeljito, samostojno preizkusa pomnilnika za x86 arhitekturo računalnikov.

HD Tune Pro je / SSD pripomoček za trdi disk s številnimi funkcijami. Lahko se uporablja za merjenje uspešnosti voziti se, skeniranje za napake, preverite zdravstveno stanje (SMART), varno izbrisal vse podatke in še veliko več.

       
  Dolina Benchmark je nov GPU testiranje izjemnih situacij orodje od razvijalcev zelo priljubljen in zelo cenjenemu Heaven Benchmark. Dolina-gozd pokriva obdan z velike gore preseneča s svojo lestvico od pogledu ptičje perspektive in se zelo podrobno do vseh listov in cvetov petal. To ni sintetična merilo napaja z state-of-the art UNIGINE podjetja vitrine celovit nabor vrhunskih grafičnih tehnologij z dinamičnem okolju in v celoti interaktivnih načini so na voljo končnemu uporabniku.   TestLog ponuja integrirano okolje za upravljanje, v kateri želite ustvariti in upravljati, ne le svojih testnih primerov, ampak celoten načrt testiranja. Ponuja strukturiran pristop k procesu testiranja, vendar še vedno dovolj prilagodljiv, da se prilega v vsak obstoječe metodologije (vključno z UML). TestLog uporablja lahek bazo podatkov XML, ki omogoča namestitev in konfiguracijo stvar nekaj klikov.