Brezplačni programi

     
 

    Modno oblikovanje programske opreme brezplačno prenesete

  Edraw Max je nova moda načrtovanje programske opreme, ki vam omogoča širok izbor modela in oblačil v različnih barvah in stilov za oblikovanje moda obleko brezplačno prenesete. Popolna, ki temelji na vektor modno oblikovanje programske opreme z obilico predloge!   Prosti T-shirt za kavo je vsestranski orodje, ki omogoča uporabnikom, da tiskanje modelov na majice. To brezplačno orodje se lahko uporablja za prilagoditev majice in druga oblačila z namizja z orodje oblikovalec. Ta program se lahko uporablja za tiskanje, e-pošte in shranite končnih izdelkov enostavno in brezhibno
       
  Flash majica oblikovalec je programska oprema za modo desig, ki se uporablja za ustvarjanje prilagodljive spletne tshirt, vrči, Oblačila predmetov, torbe, laptop zaslon, iphone zaslon, elektronika element, majica, jopica, točko Baby, dodatki točko, kape, gumbe, Mens Tie oblikovanje trgovina.   Fatpaint Naredite oblikovanje po meri za t-shirt, majica, Majica in tank top. Uporaba spleta najboljšo grafično oblikovanje programske opreme in logotip kavo za izdelavo po meri majico s. Za ženske, moške in otroke. Lahko uporabite Fatpaint kot redni namiznega založništva uporabi za ustvarjanje strani. Lahko ga uporabite kot slikarski in risarski uporabi za ustvarjanje slik, logotipov in ilustracije. Kot urednik fotografije za manipulacijo barv in delaš foto obnovo, in ga lahko uporabite, da imajo lastne grafike natisnjene na potrošnika, poslovnih in promocijskih izdelkov, ki jih lahko kupijo ali prodajo.
       
  Virtualna Fashion Professional boste mogli zagnati celoten Drapiranje simulacijo, da vidim, kako se oblačila prilagoditi poze modela glede na vrsto tkanine izbrane, kot bi jih, če bi bili resnični. Lahko prilagodite vaš model spreminjajoče držo, potez obraza, oči, las in barvo kože in lahko celo uporablja make up.   Pravica pričeska za vašo obliko obraza laskavo pričeska je lahko najpomembnejši posamezni dejavnik v svoj videz. Ne samo, da povem o svojem značaju, da uravnava svoje telo, okvirji obraz in dopolnjuje svoje obleke in način življenja.
       
  Valentina , brezplačno modno oblikovanje programske opreme. Odprtokodna vzorec izdelavo programske opreme. Ta programska oprema omogoča ustvarjanje vzorec uporabe standardnih glede velikosti tabel ali niz posameznika meritev. To združuje nove tehnologije s tradicionalnimi metodami, da ustvarite edinstveno orodje za izdelavo vzorcev. Vzorec priprava je sistem vzorca izdelavo kjer so dolžine in položaji vrstic vzorca izračuna z uporabo matematičnih formul. Te formule so odvisni od niza meritev telesnih bodisi od standardne številke ali iz meritev posameznika.   Vzorec Čarovnik Kako Design Your Own Vzorci Natisni polne velikosti na Your Home Printer Wizard vzorec je enostaven za vas, da oblikujete svoje lastne umetnosti in obrti vzorce. Vključuje 100 brezplačnih vzorcev!Lahko jih vodijo samo za težaven. Takoj pripraviti popolne oblike iz vzorca čarovnik je v linijo, pravokotnik, krog, ločnih in krivulj orodja, ki jih lahko popolnoma pritegnejo s samo nekaj kliki z miško. Potem, če želite spremeniti obliko, lahko preprosto kliknite in povlecite okoli.
       
  PAD Vzorec Oblikovanje Z vmesnik je preprost za uporabo, PAD Pattern Design ponuja inovativne funkcije, ki vam omogočajo uporabo najmočnejših orodij za oblikovanje vzorcev, razvrščanje, obdelavo, množično prilagajanje in po meri krojenje.PAD je zelo primeren za industrijsko oblikovanje vzorcev in izdelavo zahtevnih oblačil. PAD sproščanje ustvarjalno moč poklicnih oblikovalcev vzorcev, ki so jih opremiti z najboljšimi orodji CAD ki so na voljo za industrijo.   FREE Wild Things Brezplačna programska oprema za enostavno oblikovanje in tiskanje vzorce za klobuke, torbe, obutve in drugih zabavnih stvari. Wild Things je zdaj na voljo v trgovini iPad App.
       
  Inkscape A powerful, free design tool Whether you are an illustrator, designer, web designer or just someone who needs to create some vector imagery, Inkscape is for you free download ! flexible drawing tools broad file format compatibility powerful text tool Bezier and spiro curves.

Download Inkscape Extensions: Orig1. Shirt Waist: Sara May Allington, Practical Sewing and Dressmaking, 1917

 

  Optitex offers a library of free textile patterns downloads. These patterns were created with Optitex line of products, and are for free use by registered optitex users.
       
  Patternade. The worlds easiest to use pattern creation studio. Use our simple online pattern drafting software to create a professional pattern. Download your pattern in PDF or EPS format, for printing or distribution. Enter your email and we will send you a link to a sample pattern you can play with   VDraw3.0 All-in-one Vector Graphic Editor Metasoft. VDraw je vse-v-enem vektor grafika urednik za izdelavo glasila, letaki, brošure, plakate, logotipe, zemljevide, koledarje, tloris, kartice in poslovne predstavitve. Prav tako obstaja veliko izboljšav in nekatere rdeče VDraw3.0 boste lahko doživeli profesionalno risanje in urejanje. Poskusite sedaj! Vzorec izpolnite VDraw ponuja številne vzorce, ki jih je mogoče uporabiti za zapolnitev risanje oblik. Obstaja približno 50 vgrajenih vzorcev in celotna zbirka simbol. Vzorec izpolnite VDraw vam omogoča, da določite barvo ozadja, izpolnite barvo in vstavite barvo dva, širina vzorec in višino vzorec, itd