Brezplačni programi

     
 

  Kiosk programske opreme brezplačno prenesete

  Porteus KioskPorteus Kiosk omogoča zagotavljanje svoj javni dostop do računalnika lažje, kot si misliš. Nimate več, da bi tehnični guru prilagoditi, zaklenemo in namestiti svoj kiosk. Ni treba skrbeti za viruse, malware ali uporabnikov nameščanju neželeno programsko opremo. Uporabite Porteus Kiosk za prikaz informacij, oglasov, slike ali pretakate video posnetkov na digitalnih signalizacije rabo. To lahko deluje tudi kot brez diska delovne postaje v podjetjih, ki uporabljajo brskalnike, kot glavno delovno orodje, kot so centri za podporo strank.   KIOSK Classic programske opreme, je možnost za projekte, ki še ni mogoče z uporabo kiosk strojne opreme. Računalniki se lahko nastavljen tako, da deluje v "načinu kiosk", ki preprečuje uporabnikom dostop do določenih funkcij sistema. Open Source Edition za študij in zasebno uporabo.
       
  WEBCONVERGER številka 1 Opensource spletna Kiosk. Zbližati svoje IT na spletu   Kiosk software zaklene navzdol svoj javni računalnik ali kiosk, ki vam pomaga varno prikazati svojo spletno stran ali aplikacijo. Programska oprema je primerna za knjižnice, letališča, hotele, internet in kavarnah.
       
  Instant WebKiosk / UB alias Neomejen brskanje okus, je brezplačen operacijski sistem, namenjen za spletne kioskih in več uporabnikov spletnih postaj (kavarne, pisarne, šole, hotele, bolnišnice, knjižnice) na standardu (tudi brez diska) PC strojne opreme.    
       
  SiteKiosk Windows / Android SiteKiosk Windows in Android Prava rešitev programske opreme za zagotavljanje varnosti in zaklep za Windows osebnih računalnikov, internetnih kioskov in tabličnih računalnikov Android, razporejenih v nenadzorovano javnih mestih.   Moj Film Kiosk je Management System Video Library za YouTube, MP4, FLV, AVI, DVD-jev in BluRays. Ta močan in še enostaven za uporabo baze podatkov programske opreme je bil zasnovan za shranjevanje, organiziranje in urejanje video posnetkov YouTube, lokalne datoteke, video in filmske zbirke. Sistem se lahko shrani na tisoče vpisov, vključno z imenom, opisom, žanr, pokrov slike, prikolico in celo uporabniško določene kategorije.