Brezplačni programi

     
 

  Internet TV software free download

  Readon TV Movie Radio Player je revolucionarno novo programsko opremo, ki omogoča gledanje v živo Satellite TV in radijskih oddaj neposredno na svojem računalniku. Ta nova tehnologija, imenovana TV / glasbe preko IP, ne zahteva nobene dodatne opreme in vam omogoča dostop do povsem nov svet digitalne zabave.   Internet TV JLC je je preprost program, s katerim si lahko ogledate na spletu TV kanalov, ki pretočno predvajanje vsebin prek interneta brezplačno. Program je dejal, da trenutno imajo seznam več kot 1400 kanalov, čeprav je res, da niso vsi od njih na voljo.
       
  Online TV Player vam omogoča gledanje 850+ brezplačno internetno televizijo in poslušati 1500+ brezplačne spletne radijske postaje na vašem računalniku. Omogoča Stražar gledati direktno v TV, ne da bi doživeli sitnost o spletnem mestu (kot je počasno polnjenje strani in pop-up oglasi). Brez dodatnih oprema. Spletna podpora TV Player tako Windows Media in Real Video. Igrate lahko večino toka formatov v enem programu. To je mogoče nastaviti okna zaslona, da ne glede na velikost, ki jo želite. Podpira celozaslonski način preveč.   Super Internet TV vam omogoča gledanje 1800+ živo televizijskih kanalov in poslušate 5000+ spletnih radijskih postaj iz več kot 100 držav. Nobene potrebe ni po TV-kartico, saj se vsi kanali pretakajo prek internetnega connectio
       
  Firefox TV TV o dodatku za Firefox - Watch TV neposredno iz vašega Firefox brskalnika, to je enostavno in brezplačno! 2780 v živo TV kanali razvrščeni po državah in kategorijah, TV-FOX vam omogočajo, da gledajo na tisoče televizijskih kanalov prosto na voljo na internetu. poganja največji in najbolj ažurne baze podatkov (Google - Wikipedia - YouTube - Torrent - eBay in Amazon Iskalniki vključen).   Naložite brezplačno internetno televizijo že danes in boste pridobili dostop do več kot 1800 televizijskih kanalov iz vsega sveta (več kot 100 državah).