Brezplačni programi

     
 

   Foto urednik programske opreme za brezplačno prenesete

  Photoscape   je zabavna in enostavna fotografija urednik programske opreme za brezplačen prenos, ki vam omogoča, da popraviti in izboljšati fotografije.   Windows Movie Maker XP je foto in video urednik, ustvarjanje foto predstavitve, brezplačno prenesete programsko opremo.
       
  PhotoFiltre   je fotografijo urednik programske opreme za brezplačno prenesete celotno sliko programa retuširanje. To vam omogoča, da preproste in napredne prilagoditve slike in uporabiti širok spekter filtrov na njej   Paint.NET   je brezplačna slik in urejanje fotografij programske opreme za računalnike, ki delujejo Windows je brezplačen, enostaven za uporabo, urednik fotografije s podporo za plasti, hitro optimizacijo fotografij.
       
  GIMP je brezplačen podoba urednik fotografije, vir podoba urednik, urednik fotografije BMP, brezplačen prenos programske opreme.   Pinnacle VideoSpin   je urednik programske opreme fotografij za brezplačen prenos, premešamo videoposnetke, fotografije in glasbo, video in urejevalnik fotografij.
       
  Foto! Editor je urejevalnik programske fotografije za brezplačen prenos, ki ponujajo celoten nabor orodja za urejanje slik, ki jih lahko odstranite učinek rdečih oči takoj, izboljša barvo slike, da smešne karikature, dodamo osupljive svetlobne učinke, poravnajte, ponovno vzorčenje in pridelka slik. Vsebuje vse, kar digitalni lastnik fotoaparat morda morali popraviti ali izboljšati svoje fotografije. Urejanje in optimizacijo fotografij.