Brezplačni programi

     
 

  CCTV video nadzor brezplačni programi

  webcamXP je najbolj priljubljena spletna kamera in mrežna kamera programsko opremo za Windows.To vam omogoča, da spremljajo svoje stvari iz katere koli lokacije, ki ima dostop do interneta z vrtenjem računalnik v varnostni sistem. Poveži na daljavo s pomočjo drugih računalnikov ali mobilnega telefona. Oddajanje v živo video na vašo spletno stran. Načrtovanje samodejnih posname ali posnetkov. Trig posebne ukrepe, s pomočjo detektorja gibanja. Z lahkoto lahko uporabite te funkcije, med drugim z webcamXP.   Yawcam je skrajšanje za še en program za spletno kamero, in to je točno to, kar je ;-) Natančnejše Yawcam je programska oprema webcam za okna, napisane v javi. Glavne ideje za Yawcam so, da ostane preprost in enostaven za uporabo, vendar vključuje vse običajne funkcije.
       
  ContaCam - Video nadzor programske opreme Garden To Free Video nadzor in Live Webcam programska oprema za Windows je zelo enostaven za sistemske vire, in ne vsebuje nepotrebnih napihnjeno. To je hiter, lahek in dovolj vsestranski, da izpolnjujejo vse vaše potrebe po varnosti, medtem ko še vedno zelo prijazen in sposoben za vožnjo na tudi najbolj zmerne sistemov.   Super Smart Video Security hrte video zapise in shrani video iz skoraj vseh IP in USB kamere. Deluje z Mac, PC, iOS in Android. Patentirana hrte tehnologija analizira svoj video za zagotavljanje pametnih opozoril in iskanj. Izjemno enostaven za namestitev. Hrte Video ne vse.
       
  SGS HomeGuard je strokovno večnamenska programsko opremo za odkrivanje video gibanja uporablja za zajemanje in shranjevanje posnetkov s kamero računalnika. Zasnovana je bila za posameznike, mala in srednje velika podjetja uporablja tudi z video nadzorom njihovih pisarnah, zgradbah ali izkoriščanja kamere v trgovinah.   Get your WebCam spletu z TinCam ustvariti spletno stran z živimi slikami ali video iz vaše spletne kamere. TinCam lahko naložite slike na svoj spletni strežnik, ali jim služijo neposredno z vašega računalnika.
       
  Netcam Studio je naslednik webcamXP, priljubljeno programsko opremo za cam in omrežnih kamer spremlja Moonware Studios. Ne dovoljenje ali članstvo je potreben za uporabo funkcij, kot so zaznavanje gibanja in nadzor na daljavo iz drugega računalnika, telefona ali tabličnega računalnika.Brezplačna različica omogoča povezati 2 video virov. Uradne Netcam Studio odjemalci (Windows, Web, pametni telefoni in tablični računalniki) so brezplačni in se lahko namesti na toliko naprav, kot je potrebno. Web API omogoča, da ustvarite svoje stranke ali za uporabo z drugimi aplikacijami v katerem koli programskem jeziku.   MyCameraLink je brezplačna in koristno varnost CCTV nadzor programske opreme za računalnik. Ta avtocesta vam daje poseben URL, do katerega lahko dostopate od kjerkoli na svetu. Z uporabo te avtocesta lahko spremljate varnost vašega doma ali v pisarni enostavno.
       
  C-MOR [glej več] je IP video nadzorni sistem, ki lahko z lahkoto sami namestijo vse. S C-MOR video nadzor, je mogoče preveriti nadzor nad omrežjem in internetom. Lahko odprete pogled v živo, kot tudi prejšnje posnetke iz katerega koli računalnika ali mobilne naprave. C-MOR se upravlja in nadzoruje preko spletnega vmesnika C-MOR.